Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Το Ελληνικό Προξενείο και η Μητρόπολη Κορυτσάς διοργάνωσαν συναυλία για τα Χριστούγεννα!

Την Πέμπτη 19 12 2013 υπό την μέριμνα την Μητροπόλεως Κορυτσάς και του Γενικού Ελληνικού Προξενείου Κορυτσάς παρουσιάστηκε από το Καλλιτεχνικό Λύκειο «Τεφτα Τάσκο» σε συνεργασία με το Ελληνικό Σχολείο Όμηρος ένα πρόγραμμα με τραγούδια Χριστουγεννιάτικα. Παρουσίασε την συναυλία η κ Ζαμίρα Κίτα. Το πρόγραμμα ετοίμασε η κ Μαριάνθη Βράμε, η οποία είναι και δασκάλα μουσικής και στα δύο Σχολεία.
Παρευρέθηκαν και τίμησαν την εορτή ο Μητροπολίτης Κορυτσάς Ιωάννης ο οποίος και χαιρέτισε του παρευρισκόμενους, ο Γενικό Πρόξενος της Ελλάδος κ Ιωάννης Πεδιώτης, ο Συντονιστής Εκπαίδευσης Ελληνικών Σχολείων Όμηρος κ Γεώργιος Χρονόπουλος,  ο Περιφερειάρχης Κορυτσά κ Αρνίτ Κονόμη ο Δήμαρχος Κορυτσάς κ Σωτηράκη Φίλο, η διευθυντές των δύο σχολείων ο κ Πύρρο Ναούμη και Ελένη Τούλιου οι οποίοι χαιρέτισαν επίσης στην αρχή της συναυλίας, όλοι οι κληρικοί της Μητροπόλεως. Την συναυλία παρακολούθησαν γονείς και πολλοί άλλοι θεατές από την Κορυτσά.
Η συναυλία αυτή στάθηκε ικανή να συγκινήσει  όλους τους θεατές και να τους εισάγει στο πνεύμα της εορτής των Χριστουγέννων. Ιδιαίτερα όμως χαροποίησε του έλληνες της περιοχής διότι άκουσαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια στην μητρική τους γλώσσα από τα παιδιά του Σχολείου Όμηρος.
Όλοι ευχήθηκαν ώστε αυτά τα Χριστούγεννα να φέρουν ειρήνη και αγάπη παντού.

Ακολουθεί βίντεο ώστε να παρακολουθήσετε το μεγαλύτερο μέρος της συναυλίας και ειδικά τα παιδιά του Ελληνικού Σχολείου Όμηρος. 

















Δεν υπάρχουν σχόλια: