Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δήλωση Πρόεδρου ΕΕΜΜ- MEGA Χριστάκη Κίτσιου

441Το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Οκτωβρίου, παρευρεθήκαμε από κοινού με τον αντιπρόεδρο του κόμματος κ. Νικο Κούρη, σε εκδήλωση του Παραρτήματος Ομόνοιας Αγίων Σαράντα, έπειτα από πρόσκληση του προέδρου του κ. Χ. Παντέχη. Επειδή η συνάντηση αυτή πιθανώς να προκαλέσει παρεξηγήσεις και ανάμικτα συναισθήματα στα μέλη μας, θεωρώ απαραίτητο να κάνω τις εξής διευκρινιστικές δηλώσεις:

1. Παρά τις πικρίες και την έντονη κριτική που έχουμε δεχτεί από την ίδρυση του ΕΕΜΜ-MEGA, εμείς όχι μόνο δε θα υπομονεύσουμε αλλά δε θα σταματήσουμε να μιλούμε και να αγωνιζόμαστε για την ενότητα όλων των ελλήνων.

2. Είμαστε έτοιμοι να συμπράξουμε σε κάθε κίνηση που στόχο έχει την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων του Βορειοηπειρωτικού ελληνισμού μακριά από ιδιοτελή συμφέροντα.

3. Οι προτάσεις από διάφορους «καλοθελητές» για συμμετοχή στη δημόσια διοίκηση και την κυβέρνηση μας αφήνουν εντελώς αδιάφορους. Οι αγώνες που δίνουμε σε αντίξοες συνθήκες πάνω από τέσσερα  χρόνια τώρα, δεν μπορούν να εξαργυρωθούν με κανένα αξίωμα.

4. Έφτασε η στιγμή που η Ομόνοια θα πρέπει να αποτελέσει το σπίτι όλων των Ελλήνων και σε μια τέτοια προσπάθεια δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι.

Χριστάκης Κίτσιος
Πρόεδρος ΕΕΜΜ-MEGA           Άγιοι Σαράντα 03/10/2014

http://www.mega-eemm.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο