Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σκόπια: «Αυτή είναι η στολή της «Φρουράς της Δημοκρατίας της Ιλλυρίδας»

Στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδα Lajm των Σκοπίων παρουσιάζεται ο επικεφαλής της "Φρουράς της Δημοκρατίας της Ιλλυρίδας", που επιβεβαιώνει την ύπαρξη της

Νοέμβριος 8, 2014.

Ο Χαμντί Ντρετσάι, γνωστός ως ‘Πάνθηρ’ , ο ποίος εμφανίζεται ως Γενικός Διοικητής της προεδρικής "Φρουράς της Δημοκρατίας της  Ιλλυρίδας", παρουσίασε την στολή της ‘φρουράς’ αυτής.


«Σήμερα παρουσιάζουμε τη στολή , προς τιμήν του πεσόντα ήρωα Ιμέρ Γκαβάζι- Imer Gavazi, που σκοτώθηκε στο Βόροντετς του Τέτοβο πριν από επτά χρόνια», δήλωσε ο ‘Πάνθηρ’.

Ο ίδιος σε δελτίο τύπου, ανέφερε ότι 250 μέλη της Φρουράς της Δημοκρατίας της Ιλλυρίδας, φρουρούν, ήδη,  διάφορες πόλεις στο νοτιοσλαβικό κράτος-FYROM.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν  καταγραφεί περιστατικά, αλλά, τα μέλη της Φρουράς έχουν μαζί τους ελαφρύ οπλισμό και διατηρούν επαφές με κατοίκους των ορεινών περιοχών, γράφει η αλβανική Λάιμ των Σκοπίων.Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο