Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου η εκλογή νέου Προέδρου και Γενικού συμβουλίου ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Μέχρι την Παρασκευή οι υποψηφιότητες για Πρόεδρο και μέλη ΓΣ

Συνεδρίασε το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 στους Αγίους Σαράντα σε Έκτακτη συνεδρίαση το Γενικό Προεδρείο της ΔΕΕΜ «Ομόνοια» με ημερήσια διάταξη την προετοιμασία της Γενικής Συνδιάσκεψης της οργάνωσης.
Το Προεδρείο αποφάσισε:
Η Γενική Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 με την παρακάτω ημερήσια διάταξη:
 1. 10:00 – 10:30 είσοδος και εγγραφή εκλεκτόρων.
 2. 10:30 ομιλία του Προέδρου της οργάνωσης.
 3. 10:45– 11:15 χαιρετισμοί.
 4. 11:15 – 12:00 ομιλίες και τοποθετήσεις υποψηφίων προέδρων.
 5. 12:00 – έναρξη ψηφοφορίας για: ανάδειξη του νέου Πρόεδρου, του νέου Γενικού Συμβουλίου και πειθαρχικών οργάνων.
Το Προεδρείο επίσης αποφάσισε:
Η αναλογία συμμετοχής εκλεκτόρων ανα παράρτημα θα είναι:
Από παράρτημα Αργυρόκαστρου 100 εκλέκτορες, από παράρτημα Αγίων Σαράντα 90 εκλέκτορες, από παράρτημα Δέλβινου 50 εκλέκτορες, από παράρτημα Χιμάρας 45 εκλέκτορες, από παράρτημα Τιράνων 25 εκλέκτορες, από παράρτημα Κορυτσάς 20 εκλέκτορες, από παράρτημα Αυλώνας 10 εκλέκτορες και από τις τοπικές οργανώσεις της Ελλάδας 80 εκλέκτορες.
  - Εξελέγη Επιτροπή προετοιμασίας της Γενικής Συνδιάσκεψης αποτελούμενη από τους Χαράλαμπο Παντέχη, Γιάννη Μπάμπη και Βαγγέλη Ζαφειράτη.

  - Στις 19 Δεκεμβρίου 2014 συνεδριάζει εκ νέου το Γενικό Προεδρείο για επικύρωση υποψηφιοτήτων και εκλεκτόρων της Συνδιάσκεψης.

  - Οι υποψηφιότητες για Πρόεδρο και για μέλη του Γενικού Συμβουλίου θα γίνονται δεκτές μαζί με βιογραφικό σημείωμα, από τους Προέδρους των παραρτημάτων και τον γραμματέα των γραφείων της «Ομόνοιας» μέχρι την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 17:00.

  - Οι Πρόεδροι των παραρτημάτων είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάσουν στη συνεδρίαση του Γενικού Προεδρείου έναν πλήρη κατάλογο με τους εκλέκτορες για επικύρωση.
Άγιοι Σαράντα 8 Δεκεμβρίου 2014
Εκ του Γραφείου τύπου και Επικοινωνίας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο