Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ένα κράτος δίχως ασφάλεια δεν είναι καλύτερο από την χειρότερη δικτατορία

«Ένα κράτος δίχως ασφάλεια δεν είναι καλύτερο από την χειρότερη δικτατορία», αυτό δήλωσε πριν λίγες μέρες ο Πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου της Αλβανίας, σε συνέντευξη που έδωσε από την έδρα του, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα στην Αλβανία.
Τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι εγκληματικές ενέργειες στην Αλβανία και αυτό συμβαίνει την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση της Αλβανίας περηφανευόταν πως έχει καταφέρει να πατάξει την εγκληματικότητα.
Η αλήθεια είναι ότι οι φυλακές είναι γεμάτες. Τον τελευταίο χρόνο έχουν γίνει τόσες συλλήψεις που δεν χωράνε άλλοι στις αλβανικές φυλακές

Όμως η πραγματική αλήθεια είναι πως έκλεισαν ΜΈΣΑ στην φυλακή:
Όλους αυτούς που δεν πληρώνουν το ηλεκτρικό ρεύμα,
Όλους αυτούς που οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα οδήγησης,
Όλους αυτούς που πιάστηκαν να χτίζουν ένα σπιτάκι χωρίς άδεια οικοδόμησης, (ένας από αυτούς φυλακίστηκε επειδή έχτισε μια τουαλέτα στην αυλή του σπιτιού του χωρίς άδεια)
Κάποιον σύζυγο που έδειρε την γυναίκα του (καλά του έκαναν),
Μια κοπέλα που έφαγε ξύλο από τροχονόμους στο κέντρο των Τιράνων.

Τώρα η αλβανική κυβέρνηση "ανακάλυψε" ότι οι επικίνδυνη εγκληματίες ΕΝΑΙ ΈΞΩ από την φυλακή.!!!
Το πρώτο θύμα στις 10 Φεβρουαρίου, ήταν η οικογένεια του Υπουργού Δημόσια Τάξης. Μέσα σε μια νύχτα τοποθετήθηκαν 3 εκρηκτικοί μηχανισμοί, ο πρώτος εξερράγη στο φαρμακείο του πατέρα του, ο δεύτερος στο χώρο στάθμευσης του αυτοκινήτου του πατέρα του (που τελικά δεν εξερράγη) και ο τρίτος εξερράγη στο σπίτι ενός Αρχηγού της αστυνομίας.
Ακολούθησαν άλλες εκρήξεις και τοποθετήσεις εκρηκτικών μηχανισμών, ένας δίπλα σε σχολείο και ο άλλος στο αυτοκίνητο ενός δικηγόρου (το τελευταίο είναι συνηθισμένο).
Ληστεία μαμούθ, με λεία 3 εκατομμύρια ευρώ σε τράπεζα στην κεντρική λεωφόρο των Τιράνων.
Απαγωγή ενός μάρτυρα δικαστηρίου, ο όποιος δεν έχει βρεθεί ακόμα.
Βόμβα στο αυτοκίνητο του διευθυντή φυλακών.
Τελευταία, έπεσε θύμα και ο συμπατριώτης μας Νικολάκης Νεράντζης από την Χιμάρα, που του λήστεψαν την επιχείρηση στα Τίρανα μέρα μεσημέρι με όπλα και ρόπαλα.
Από την άλλη μεριά οι μυστικές υπηρεσίες που είναι εστιασμένες στους εξτρεμιστές Μουσουλμάνους (δικαίως) και με την παρακολούθηση των μελών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (όπως κάνουν σταθερά από το 1991) δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με την αυξανόμενη εγκληματικότητα.
Τόσο σοβαρή είναι η κατάσταση, που την Δευτέρα η Υπουργός Άμυνας της Αλβανίας έκανε μια συνάντηση με τους πρέσβης των μελών της Ανατολικής Συμμαχίας, όπου το αποκλειστικό θέμα συζήτησης ήταν η ασφάλεια τους στην Αλβανία.
Η συμμαχία δεν περιμένει πολλά από την Αλβανία όσον αφορά τα εξωτερικά θέματα, αλλά ως μέλος του ΝΑΤΟ θα έπρεπε να παρέχει το ελάχιστο, την ασφάλεια και σιγουριά εντός της χώρας.
Κάτι δεν πάει καλά με την Αναγέννηση που υποσχέθηκε το Σοσιαλιστικό κόμμα απ' όταν ήρθε στην εξουσία!!!
Ο Εκσκαφέας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Αποκαλύπτουμε : Αίτημα στον ΟΗΕ για την εδαφική αποκατάσταση της Αλβανίας με Ελληνικά εδάφη, ετοιμάζει ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.

Το αίτημα αυτό προς ΟΗΕ και Διεθνείς Οργανισμούς έχουν ήδη υπογράψει όλοι οι βουλευτές που ¨ελέγχει ¨ ο Έντιι Ράμ , Αλβανοί βουλευτές των Σκοπίων, αλλά και του Μαυροβουνίου . 


Το αίτημα αυτό θα συνοδεύεται από χιλιάδες υπογραφές Αλβανών που θα δηλώνουν μόνιμη κατοικία ή τόπο εργασίας "Ελλάδα¨ και φυσικά από τους "Τσάμηδες" που υπογράφουν από τους πρώτους, ως "δεδιωγμένοι" από τις "αλύτρωτες" εστίες τους. 


Μην ξεχνάμε ότι , το 52% των αλλοδαπών ̟ που διαµένουν στην Ελλάδα έχουν Αλβανική υπηκοότητα. ( δεν θέλουμε να τους κάνουμε την ζωή δύσκολη ). 


Οι οπαδοί της ¨Μεγάλης Αλβανίας ¨ και του Αλβανικού Μεγαλοϊδεατισμού , με τις ευλογίες και την ενθάρρυνση του Αλβανού πρωθυπουργού ¨γυρίζουν¨ στα προς προσάρτηση "Αλβανικά εδάφη" και συλλέγουν χιλιάδες υπογραφές. 


Ξυπνήστε ! 
Το πρόβλημα που θα ανακύψει εξαιτίας της αδράνειά μας , κρίνεται εξαιρετικά σοβαρό , αφού , θα δημιουργήσει ¨προ ανάχωμα¨ υπέρ της Αλβανίας στο διεθνές δίκαιο με σκοπό να γίνει πεπ…

Αναμνήσεις από το άνοιγμα των εκκλησιών στη Β. Ήπειρο και η πρώτη ελεύθερη Ανάσταση το 1992

Ἡ Ἀλβανία κάτω ἀπό τήν ἐξουσία τοῦ κομμουνιστικοῦ κόμματος ὑπῆρξε τό μοναδικό συνταγματικά ἀθεϊστικό κράτος στόν κόσμο, κατά τήν περίοδο 1967-1990. Τήν περίοδο αὐτή ἀπαγορεύθηκε κάθε θρησκευτική ἱεροπραξία, καταστράφηκαν ἐκ θεμελίων οἱ περισσότεροι τόποι λατρείας, ἐνῶ ἀπεσχηματίστηκαν ὅλοι οἱ ἱερεῖς, καί πολλοί ἀπό αὐτούς ἐξορίστηκαν ἤ πέθαναν μαρτυρικά στίς φυλακές. Ἀπό τό 1976 ἐπίσης ἀπαγορεύθηκαν διά νόμου ὅλα τα χριστιανικά ὀνόματα. Ἡ ἀπαγόρευση αὐτή ἔπληξε ὅλους τούς ἀλβανούς πολίτες, ἀλλά ἰδιαίτερα τούς βορειοηπειρῶτες ἀδελφούς μας, γιά τούς ὁποίους ἡ ὀρθόδοξη πίστη ἦταν βασικό συστατικό τῆς ἐθνικῆς τους ἰδιοπροσωπίας. Βασική ἀρχή τοῦ Κόμματος Ἐργασίας τῆς Ἀλβανίας ἦταν: «Κύριος σκοπός τοῦ κράτους εἶναι ἡ παραγωγή. Ὅποιος δέν παράγει, ὅπως οἱ ἱερεῖς, δέν ἔχει θέση στή νέα μας κοινωνία». Ἔτσι μέχρι τό 1990 οἱ ἀδελφοί μας ἔμεναν ἀβάπτιστοι, ἀστεφάνωτοι, ἀλειτούργητοι, ἀκήδευτοι, (μέ ἐλάχιστες ἐξαιρέσεις ἱερέων πού μέ κίνδυνο τῆς ζωῆς τους τελούσανν κρυφά κάποια μυστήρια).          …