Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Το ΚΕΑΔ εκδικείται ή απλά παρεκτρέπεται;

Εδώ και λίγες ημέρες η βορειοηπειρωτική ενημέρωση απέκτησε ένα νέο μέλος, μια νέα ενημερωτική σελίδα ονόματι Ταχυδρόμος, όπου συστήνεται στους αναγνώστες της ως εξής:
Αναλαμβάνοντας την προσπάθεια τούτη της δημιουργίας και συντήρησης του συγκεκριμένου πορτάλ, σε βάση εθελοντική και πέραν από τον ψυχρό επαγγελματισμό, αποσκοπούμε ακριβώς σε μια ενημέρωση που να αφήνει την ουσία της άποψης.
Θα επιδιώξουμε την ουδετερότητα στην παρουσίαση γεγονότων, ανάλυση και πληροφόρηση ειδήσεων, αλλά όχι την ανούσια αδιαφορία.
Έως εδώ όλα ωραία και καλά, μέχρι που αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή έρευνα για το ποιος είναι ο κάτοχος αυτής της νέας σελίδας και αν όντως είναι κάποιος "ουδέτερος" ώστε να μπορεί να πρεσβεύει την ουδετερότητα που υπόσχεται.
Το email λοιπόν του ιδιοκτήτη της σελίδας είναι Admin Email: partia.pbdnj@gmail.com, παρόλο που είναι πασιφανές σε ποιον ανήκει η σελίδα, κάναμε ακόμη έναν έλεγχο μέσω του email για να βεβαιωθούμε και βρήκαμε πως και η σελίδαpbdnj.com είναι καταχωρημένη από το ίδιο email. Έτσι χωρίς αμφιβολία, η σελίδα Ταχυδρόμος ανήκει στο ΚΕΑΔ.
Αυτό σε πρώτη φάση ίσως να μην σημαίνει και κάτι, καθώς είναι δικαίωμα του καθενός να φτιάξει μια ιστοσελίδα ενημερωτική πόσο μάλλον όταν γνωρίζει τα βορειοηπειρωτικά ζητήματα εκ των έσω.
Εκείνο το οποίο μας κέντρισε όμως το ενδιαφέρον περισσότερο, είναι η επίθεση της σελίδας στο πρόσωπο του νέου προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κ. Λεωνίδα Παππά. Ο Ταχυδρόμος μετά την δημοσίευση της επιστολής του κ. Καΐση που δημοσιεύσαμε και εμείς διότι ήταν υπογεγραμμένη, δημοσίευσε ακόμη ένα άρθρο με πολύ πιο σκληρούς χαρακτηρισμούς. Το άρθρο κατηγορεί τον κύριο Παππά για ασέβεια στους θεσμούς, αφού σύμφωνα με τις κατηγορίες δεν σεβάστηκε την ψηφοφορία των μελών του Γενικού Συμβουλίου και ανακοίνωσε άλλα αποτελέσματα. Το άρθρο του Ταχυδρόμου μιλά για απατεωνιά, κουτοπονηριά αλλά και για ανθρώπους που κρατούν όμηρο τον νέο πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο παρασκήνιο της εκλογής του.
Ο ρόλος του ΚΕΑΔ τελικά ποιος είναι, να στολίζει μέσω άρθρων τον πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να πυροδοτεί μια ενδεχόμενη διαμάχη; ως κόμμα που εκπροσωπεί την ΕΕΜ δεν θα έπρεπε να είναι δυο φορές πιο προσεκτικό ώστε να μην προκαλεί την διάσπαση με την οποία οι Αλβανοί τρίβουν τα χέρια τους;
Ίσως το ΚΕΑΔ να μην έχει ξεπεράσει ακόμη την ήττα του υποψηφίου του για την θέση του προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και παρεκτρέπεται. Απ' την άλλη όμως, επειδή ως γνωστόν η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρετε κρύο, ίσως αυτή είναι η εκδίκηση για τα όσα έγραφε στο παρελθόν ο borioipirotis κατά Ντούλε και ΚΕΑΔ.




Πηγή: www.himara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: