Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Σύνδεσμος Ορθοδόξων Διανοούμενων της Αλβανίας διοργανώνει εκδήλωση με ιστορικά θέματα! - Lidhja Orthodhokse e Intelektualëve të Shqipërisë


Σύμφωνα με την Ανακοίνωση του Συνδέσμου Ορθοδόξων Διανοούμενων θα διοργανωθεί την πέμπτη στις 26 Φεβρουαρίου 2015, στο Πολιτισμικό Κέντρο του Καθεδρικού ναού "Ανάσταση του Χριστού" Τίρανα, η τακτική συνάντηση τους. 
Τα θέματα που θα πραγματευτούν είναι " Η προσφορά της ορθόδοξης κοινότητας στην Ανεξαρτησία της Αλβανίας" από τον καθηγητή Δρ Αχιλλέα Μπερτζόλη και το "Απογραφή πληθυσμού του έτου 2011" από τον καθηγητή Ηλία Τέλο. 

Εμείς θα τους προτείναμε να προσθέσουν ...της ορθόδοξης "ελληνικής" κοινότητας............, γιατί όσοι βοήθησαν στην δημιουργία του Αλβανικού κράτους ήταν απλώς Έλληνες προδότες που έχασαν την ταυτότητα τους. Όσοι αλβανοί συμμετέχουν τώρα στην Ορθόδοξη Εκκλησία θα αποδειχτεί τι είναι μετά από λίγο καιρό, όταν βγει ο μαύρος καπνός. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο