Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνεδρίαση Προεδρείου ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑΣ – Τοπικές εκλογές Ιουνίου


Το Σάββατο 18 Απριλίου 2015 συνήλθε στους Αγίους Σαράντα το Γενικό Προεδρείο της Ομόνοιας της ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ»

Το θέμα  της συνεδρίασης αφορούσε τις τοπικές εκλογές του Ιουνίου, για τις οποίες αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:


 1.  Η σύγκληση του Γενικού Συμβουλίου όπου θα αναδειχθούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Απριλίου, ώρα 10.00, στους Αγίους Σαράντα

 2.  Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι να προσκομίσουν αίτηση, στα κατά τόπους Παραρτήματα ή τη γραμματεία της Ομόνοιας μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης 23 Απριλίου 2015. Τα μέλη του Γ.Σ. δεν χρειάζεται να προσκομίσουν αίτηση. 

 3.  Την Παρασκευή 24 Απριλίου, να συνεδριάσουν τα Παραρτήματα για να παρουσιάσουν την επομένη τις προτάσεις τους στο Γ.Σ.
     
 4. Να επικεντρωθούν και ενταθούν οι προσπάθειες στους δήμους Δρόπολης, Φοινίκης, Χιμάρας και Κονίσπολης όπου υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για την εκλογή των υποψηφίων της Ομόνοιας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παραμελήσουμε τους άλλους δήμους όπου υπάρχει σημαντικό ποσοστό συμπατριωτών μας, όπως στους Αγίους Σαράντα, το Δέλβινο, την Αυλώνα, τη Σελενίτσα, το Αργυρόκαστρο,  την Πρεμετή, την Κορυτσά,τα Τίρανα κ.α. Άγιοι Σαράντα 19 Απριλίου 2015 ΄

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο