Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα κτήματα της Χιμάρας τα δίνουν δωρεάν αλλά οι ξένοι "δεν τσιμπάνε"!

Τι συμβαίνει με τους ξένους επενδυτές;
Γιατί οι ξένοι επενδυτές δεν έρχονται να επενδύσουν στην Αλβανία στα κτήματα που τους δίνουν δωρεάν;
Γιατί μόνο ντόπιοι ψευτο-επενδυτές δέχονται να πάρουν τα κτήματα που ανήκουν στο λαό της Χιμάρας;
Η κυβέρνηση της Αλβανίας, μέσω του υφυπουργού της Οικονομίας Ervin Mete, δέχτηκε ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από ξένους επενδυτές για να επενδύσουν στον τουρισμό στην Αλβανία. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, ο υφυπουργός δέχτηκε ότι το ότι δεν υπάρχουν Εθνικό Κτηματολόγιο και απογραφή είναι οι λόγοι που οι ξένοι επενδυτές δεν ενδιαφέρονται.
Μέχρι και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πήγε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, για να παρακαλέσει τους άραβες να επενδύσουν στην Αλβανία, γιατί οι Ευρωπαίοι αληθινοί επενδυτές δεν έρχονται.
Γιατί οι ξένοι "δεν τσιμπάνε";;;
Γιατί οι Γερμανοί της ΤUI δεν θέλουν δωρεάν τα κτήματα του λαού της Χιμάρας;
Γιατί οι Ελβετοί της ΚUONI δεν θέλουν να επενδύσουν στα πανέμορφα παραθαλάσσια κτήματα της Χιμάρας;
Γιατί οι Άγγλοι της Thomas Cook δεν θέλουν να φέρουν τους άγγλους τουρίστες στην πέρλα του Ιονίου που λέγετε Χιμάρα;

Γιατί οι Γάλλοι της Club Mediterane αποχώρησαν από την επένδυση στην Κακομε;

Γιατί η διαδικασία που προωθεί η Αλβανική κυβέρνηση είναι ΠΑΡΆΝΟΜΗ και είναι εναντίον στο Συνταγματικό Δικαίωμα στην ιδιωτική περιουσία. Οι Ευρωπαίοι το ξέρουν αυτό γιατί έχουν ενημερωθεί από τις οι πρεσβείες τους στην Αλβανία από τις οποίες συμβουλεύονται.

Ως συνέπεια, οι μόνοι που είναι πρόθυμοι να επενδύσουν τα χρήματα τους σε κτήματα που η Αλβανική κυβέρνηση τους δίνει με διαδικασίες που θυμίζουν της κατάσχεσης περιουσιών που έκαναν οι κομουνιστές το 1946, είναι άνθρωποι που εμπλέκονται στο ξέπλυμα μαύρων χρημάτων και πρόσωπα που δρουν ως βιτρίνα για πολιτικούς στα μεγαλύτερα αξιώματα της Κυβέρνησης και της εξουσίας.

Θα μου πείτε: Γιατί άλλαξε κάτι από το 1946;

Για την Χιμάρα δεν έχει αλλάξει τίποτα από εκείνη την χρόνια, τα κτήματα τον παππούδων μας ακόμα δεν τα έχουμε πάρει και στην εξουσία είναι πάλι οι ίδιοι άνθρωποι ή οι απόγονοι τους.
Πηγή: www.himara.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Αποκαλύπτουμε : Αίτημα στον ΟΗΕ για την εδαφική αποκατάσταση της Αλβανίας με Ελληνικά εδάφη, ετοιμάζει ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.

Το αίτημα αυτό προς ΟΗΕ και Διεθνείς Οργανισμούς έχουν ήδη υπογράψει όλοι οι βουλευτές που ¨ελέγχει ¨ ο Έντιι Ράμ , Αλβανοί βουλευτές των Σκοπίων, αλλά και του Μαυροβουνίου . 


Το αίτημα αυτό θα συνοδεύεται από χιλιάδες υπογραφές Αλβανών που θα δηλώνουν μόνιμη κατοικία ή τόπο εργασίας "Ελλάδα¨ και φυσικά από τους "Τσάμηδες" που υπογράφουν από τους πρώτους, ως "δεδιωγμένοι" από τις "αλύτρωτες" εστίες τους. 


Μην ξεχνάμε ότι , το 52% των αλλοδαπών ̟ που διαµένουν στην Ελλάδα έχουν Αλβανική υπηκοότητα. ( δεν θέλουμε να τους κάνουμε την ζωή δύσκολη ). 


Οι οπαδοί της ¨Μεγάλης Αλβανίας ¨ και του Αλβανικού Μεγαλοϊδεατισμού , με τις ευλογίες και την ενθάρρυνση του Αλβανού πρωθυπουργού ¨γυρίζουν¨ στα προς προσάρτηση "Αλβανικά εδάφη" και συλλέγουν χιλιάδες υπογραφές. 


Ξυπνήστε ! 
Το πρόβλημα που θα ανακύψει εξαιτίας της αδράνειά μας , κρίνεται εξαιρετικά σοβαρό , αφού , θα δημιουργήσει ¨προ ανάχωμα¨ υπέρ της Αλβανίας στο διεθνές δίκαιο με σκοπό να γίνει πεπ…

Αναμνήσεις από το άνοιγμα των εκκλησιών στη Β. Ήπειρο και η πρώτη ελεύθερη Ανάσταση το 1992

Ἡ Ἀλβανία κάτω ἀπό τήν ἐξουσία τοῦ κομμουνιστικοῦ κόμματος ὑπῆρξε τό μοναδικό συνταγματικά ἀθεϊστικό κράτος στόν κόσμο, κατά τήν περίοδο 1967-1990. Τήν περίοδο αὐτή ἀπαγορεύθηκε κάθε θρησκευτική ἱεροπραξία, καταστράφηκαν ἐκ θεμελίων οἱ περισσότεροι τόποι λατρείας, ἐνῶ ἀπεσχηματίστηκαν ὅλοι οἱ ἱερεῖς, καί πολλοί ἀπό αὐτούς ἐξορίστηκαν ἤ πέθαναν μαρτυρικά στίς φυλακές. Ἀπό τό 1976 ἐπίσης ἀπαγορεύθηκαν διά νόμου ὅλα τα χριστιανικά ὀνόματα. Ἡ ἀπαγόρευση αὐτή ἔπληξε ὅλους τούς ἀλβανούς πολίτες, ἀλλά ἰδιαίτερα τούς βορειοηπειρῶτες ἀδελφούς μας, γιά τούς ὁποίους ἡ ὀρθόδοξη πίστη ἦταν βασικό συστατικό τῆς ἐθνικῆς τους ἰδιοπροσωπίας. Βασική ἀρχή τοῦ Κόμματος Ἐργασίας τῆς Ἀλβανίας ἦταν: «Κύριος σκοπός τοῦ κράτους εἶναι ἡ παραγωγή. Ὅποιος δέν παράγει, ὅπως οἱ ἱερεῖς, δέν ἔχει θέση στή νέα μας κοινωνία». Ἔτσι μέχρι τό 1990 οἱ ἀδελφοί μας ἔμεναν ἀβάπτιστοι, ἀστεφάνωτοι, ἀλειτούργητοι, ἀκήδευτοι, (μέ ἐλάχιστες ἐξαιρέσεις ἱερέων πού μέ κίνδυνο τῆς ζωῆς τους τελούσανν κρυφά κάποια μυστήρια).          …