Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Ο Ιντρίζι επιτίθεται στον Ντούλε: Ο Βαγγέλης Ζέρβας, αυτό το κακόβουλο και φιλόφοβο άτομο, κατειλλημμένο από το μίσος για την Τσαμουριά, εκπροσωπεί μόνο τη Χρυσή Αυγή

Ο Ιντρίζι επιτίθεται στον Ντούλε: Ο Βαγγέλης Ζέρβας, αυτό το κακόβουλο και φιλόφοβο άτομο, κατειλλημμένο από το μίσος για την Τσαμουριά, εκπροσωπεί μόνο τη Χρυσή Αυγή

Μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Ντούλε από το αξίωμα του Αντιπροέδρου του Κοινοβουλίου, αφού διορίστηκε ως τρίτος αντιπρόεδρος ο Σπετίμ Ιντρίζι, ο τελευταίος επετέθηκε σε σελίδα στο Facebook στο Ντούλε αποκαλώντας τον ως άτομο τυφλωμένο από το μίσος κατά των τσάμηδων.
Ο Ντούλες μετά την παραίτησή του τόνισε ότι δεν μπορεί να αποδεχτεί το γεγονός ότι οι κρατικοί θεσμοί μετατρέπονται σε προϊόντα εμπορίου, σύμφωνα μ’ αυτόν.
Μόλις πληροφορήθηκα για την παραίτηση του Βαγγέλη Ντούλε, μόλις έμαθε για το διορισμό μου σε αυτό το αξίωμα.
Χωρίς να θέλει αυτός ο Ζερβιστής των σύγχροινων καιρών να εξωτερικεύσει ό,τι βράζει στη σκέψη και στην καρδιά του, το αιματηρό μίσος έναντι των αλβανών της τσαμουριάς, ελπίζοντας ότι η ιστορία να διακόψει την πορεία της εδώ και 70 χρόνια πριν και το θύμα να παραμείνει θύμα και ο επιδρομέας να παραμείνει επιδρομέας και νικητής του κακού.
Στην ασυνέπειά του ο Βαγγέλης Ζέρβας ελπίζει ώστε ο ξένος σοβινισμός να έχει μεγαλύτερη αξία και να καταδιώξει και υποτάξει τους αυτόκτονες Αλβανούς, ξεχνώντας ότι η θέση της Αλβανίας είναι δίπλα στους ανεπτυγμένους λαούς, που σέβονται κάθε ανθρώπινη ύπαρξη ως ίση στην αξιοπρέπεια, κάθε άτομο χωρίς διακρίσεις όσον αφορά το θρήσκευμα, τη φυλή, την καταγωγή ή την πολιτική πεποίθηση, αιτία για την οποία ο Ντούλες ήταν σε αυτή την καρέκλα και σήμερα…
Αυτό το κακόβουλο και φιλόφοβο άτομο έναντι όλων εκείνων που δεν ανήκουν στο πιο σοβινιστικό πνεύμα του ξένου εθνικισμού, ιδιαίτερα τυφλωμένος από το μίσος έναντι του τσάμικου πληθυσμού, μας θυμίζει και ακόμη μία φορά ότι πρέπει να εργαστούμε για να προσφέρουμε στην ιστορία ό,τι της ανήκει. Το τσάμικο θα επιλυθεί βάση όλων των συμβάσεων προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θέλει δε θέλει ο κακός γιος του Ναπολέων Ζέρβα.
Εκείνο που ακόμη μία φορά βεβαίωσε ο Βαγγέλης Ντούλες είναι ότι αυτός δεν εκπροσωπεί ούτε τα αδέλφια μας τους μειονοτικούς και ούτε την υγειή νοοτροπία ενός τμήματος της ελληνικής κοινωνίας. Αυτός εκπροσωπεί τα ιδεώδη της Χρυσής Αυγής, που δεν θα γίνουν ποτέ αποδεκτά στην Αλβανία.
Αυτή την απάντηση θα του δώσει κάθε πολίτης αυτής της χώρας, οι Αλβανοί της Τσαμουριάς, οι Αλβανοί κάθε άλλου μέρους και περισσότερο η ελληνική μειονότητα στην Αλβανία, που δεν έχει καμία σχέση με την νοοτροπία εξαίρεσης και μίσους αυτού του ατόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: