Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Η τοποθέτηση Ιντρίζι στην Αντιπροεδρία, δεν δείχνει εικόνα σύγχρονου κράτους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η ένταξη του κόμματος PDIU στην κυβερνητική συμμαχία και η ανάδειξη του κ. Ιντρίζι στη θέση του αντιπροέδρου της Αλβανικής Βουλής, σπιλώνει την  εικόνα του σύγχρονου και αναγεννημένου κράτους που πασχίζει να προβάλει ο πρωθυπουργός της Αλβανίας.

Τη στιγμή που όλη Ευρώπη παρακολουθεί ανήσυχη την έξαρση του ακραίου εθνικισμού και οι υγιείς δημοκρατικές δυνάμεις προσπαθούν να αντισταθούν απομονώνοντας αυτά τα φαινόμενα, ο κ. Ράμα με τις ενέργειες και τις δημόσιες τοποθετήσεις του ακολουθεί την αντίθετη κατεύθυνση. 

Αποκορύφωμα αυτής της επικίνδυνης πολιτικής αποτελεί η ένταξη στο κυβερνητικό του σχήμα ενός κόμματος που δεν έχει άλλο λόγο ύπαρξης από την καλλιέργεια μίσους προς την Ελλάδα και τον ελληνισμό γενικότερα.

Η παραίτηση του βουλευτή της Ομόνοιας κ. Βαγγέλη Ντούλε από την αντιπροεδρία της Βουλής και η αποχώρηση του ΚΕΑΔ από την συγκυβέρνηση με το Σοσιαλιστικό Κόμμα αναδεικνύει την ορθή πολιτική στάση της Ομόνοιας και της Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανία.


Τα σύννεφα αβεβαιότητας και μίσους που περιβάλουν τα Βαλκάνια πρέπει να διαλυθούν με τη σύμπραξη όλων των υγιών πολιτικών δυνάμεων. Με αυτό το πνεύμα η Ομόνοια θα συνεχίζει να πορεύεται, εκπροσωπώντας επάξια τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό και συμβάλλοντας στον εκδημοκρατισμό της χώρας.  
      
                                                                 Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: