Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Ποιοι επιδιώκουν το "Ordo Ab Chao": Αλβανοί σήκωσαν ανενόχλητοι στο διαγωνισμό της Eurovision τη σημαία της "Μεγάλης Αλβανίας"! (vid)

Ακόμα και στο διαγωνισμό της Eurovision οι Αλβανοί πραγματοποίησαν ανενόχλητοι προπαγάνδα για τη "Μεγάλη Αλβανία" μπροστά σε χιλιάδες θεατές και επισκέπτες, στέλνοντα έτσι το μήνυμα ότι είναι αποφασισμένοι και έχουν την ανάλογη στήριξη από "κάποιους" (στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά και εντός της ΕΕ) για να βάλουν "φωτιά" στα Βαλκάνια προκειμένου η Νέα Τάξη Πραγμάτων να επικρατήσει από την Αδριατική μέχρι τη Μαύρη Θάλασσα.
 
Η πασίγνωστη νεοταξική λατινική φράση "Ordo Ab Chao"  που σημαίνει "Order Out Of Chaos" (τάξη που προέρχεται από το Χάος, στην προκειμένη περίπτωση προκληθέν Χάος) έχει μπει σε πλήρη εφαρμογή.
 
Εκνευρισμός δημιουργήθηκε στο σερβικό κοινό που παρακολουθούσε στην τηλεόραση τη διαδικασία του διαγωνισμού τραγουδιών στη «Eurovision», όταν εμφανίστηκαν στις οθόνες Αλβανοί να κυματίζουν  τη σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας».
 
Το περιστατικό σημειώνεται από το σερβικό πρακτορείο Tanjug, που αναφέρει ότι μπροστά από το Δημαρχείο της Βιέννης, όπου οργανώθηκε το χωριό της «Eurovision» και σε γιγαντοοθόνη  προβάλλονταν ο διαγωνισμός.
 
Τη στιγμή κατά τη οποία εμφανίστηκε η σερβική συμμετοχή, Αλβανοί  ανέβηκαν σε ένα υψηλό σημείο και άρχιζαν να κυματίζουν σημαίες της Αλβανίας, της Μεγάλης Αλβανίας και του Κοσσυφοπεδίου.
 
Σημειώνεται ότι η "Μεγάλη Αλβανία" για τους Αλβανούς "περιλαμβάνει" τις εξής περιοχές: Την τωρινή Αλβανία, το Κόσοβο, μέρος του Μαυροβουνίου, Τέτοβο και Κουμάνοβο από τα Σκόπια, την κοιλάδα του Πρέσεβο της Σερβίας, και την Ν.Ήπειρο από την Ελλάδα. 
 
Δηλαδή οι νομάδες που κάποτε ήρθαν από την λίμνη Άλμπαν στην Ουκρανία και απέκτησαν κρατική οντότητα τις αρχές του 20ου αιώνα έχουν την απαίτηση να ιδρύσουν μια "αυτοκρατορία" χαοτικού μεγέθους.
 
Φυσικά όλο αυτό δεν το σκέφτηκαν μόνοι τους, υπάρχουν προτροπές από την άλλη άκρη του Ατλαντικού αλλά και από την ΕΕ, όπου είναι διάχυτο το μίσος για την Ορθοδοξία και φοβούνται ότι εξαιτίας του θρησκεύματος οι λαοί των Βαλκανίων είναι πιο κοντά στη Μόσχα παρά σε Βερολίνο, Βρυξέλλες και Ουάσιγκτον.
 
Ακόμα και στη Βουλγαρία υπάρχει διάχυτη λαϊκή δυσαρέσκεια απέναντι στις φιλοαμερικανικές τάσεις της κυβέρνησης Μπορίσοφ.
 
Προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί ο αγωγός που θα φέρει το ρωσικό φυσικό αέριο στην Κ.Ευρώπη, είναι έτοιμοι στην Δύση να ανάψουν μια ακόμα "πυριτιδαποθήκη" όπως το έκαναν και στη Μέση Ανατολή με εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς και με εκκαθαρίσεις ορθόδοξων χριστιανών και αλεβιτών-αλαουϊτών.
 
Άλλωστε το αναγράφει πάνω του και το πλήρες αποκρυφιστικών συμβόλων αμερικανικό δολάριο: novus ordo seclorum (Νέα Τάξη στους Αιώνες) 
 
Ακολουθεί το σχετικό βίντεο από το Tanjug.
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: