Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αλβανικές Μαχαιριές στη Δοκιμαζόμενη Ελλάδα

Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος
Ενώ η Ελλάδα προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα άνισο αγώνα, με τα υπό το γερμανικό λάβαρο αρπαχτικά της Κομισιόν, αυτή την ώρα, όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό οι ύπουλοι και μπαμπέσηδες έχουν επιλέξει για να κερδίσουν όσα περισσότερα μπορούν. Αυτές τις προσπάθειες των καιροσκόπων αναλύσαμε ήδη και σε προηγούμενα άρθρα μας στο pentapostagma.gr. Σε αυτό το πλαίσιο παρατηρήσαμε μια προσπάθεια αναβάθμισης του κόμματος των Τσάμηδων με συνοπτικές διαδικασίες. Έτσι στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές στην Αλβανία και υπό τις κυβερνητικές ευλογίες, το είδαμε να αναδεικνύεται ουσιαστικά σε νικητή των εκλογών.
Ο πρόεδρος του κόμματος των τσάμηδων PDIU, Shpetim Idrizi, μετά την ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος για το κόμμα του, δήλωσε ότι, το κόμμα του στις εκλογές αυτές ήρθε 4ο σε επίπεδο επικράτειας, αύξησε κατά 35% την εκλογική του δύναμη σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, κέρδισε στους τρεις Δήμους όπου τοποθέτησε υποψηφίους και τώρα θα ζητήσει να εκπροσωπηθεί στην κυβέρνηση με έναν υπουργό καθώς και σε κατώτερα κλιμάκια διακυβέρνησης. (το κόμμα των τσάμηδων συγκέντρωσε 58 χιλ. ψήφους ).
Ο Ιντρίζι, αναφέρθηκε επίσης με δηλώσεις του και στη νέα εδαφική διαίρεση της χώρας, επισημαίνοντας ότι, με τη νέα εδαφική μεταρρύθμιση, μειώθηκε στο μέγιστο βαθμό η επίδραση της Ελλάδας στο εκλογικό αποτέλεσμα σε Δήμους όπως η Χειμάρρα, η Κονίσπολη και η Φοινίκη.
Δηλαδή στήσανε γλέντι μεγάλο όχι μόνο για τη νίκη τους οι Τσάμηδες αλλά και για την επιτυχία του σχεδίου τους να ηττηθεί η Ελληνική μειονότητα στις εκλογές. Δηλώσεις τόσο απροκάλυπτα προκλητικές που σοκάρουν στο άκουσμα τους. Βέβαια εκμεταλλεύονται την Ελληνική συγκυρία και δρουν ανενόχλητοι, όμως μεγάλη ευθύνη φέρει και η ΕΕ που κάνει πως δεν ακούει και δεν βλέπει. Όμως γιατί να ενοχληθεί η ΕΕ, όταν η Γερμανία έχτισε στην Αλβανία μια άλλη αποικία της ;   Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι με την ευκαιρία της επίσκεψης της Μέρκελ στην Αλβανία επίσημοι αλβανοί αξιωματούχοι δηλώνουν ότι η Μέρκελ επιλέγει το Ράμα ως ηγέτη της Βαλκανικής και ξεκινά την περιοδεία της από τα Τίρανα. Με την αμφιταλαντευόμενη Σερβία και την αδύναμη Ελλάδα, η Γερμανία εμπιστεύεται την Αλβανία.
Αναλύοντας τα γεγονότα στο pentapostagma.gr και παρατηρώντας όλα αυτά τα φασιστοειδή κοράκια γύρω μας, που ψάχνουν την ευκαιρία για πισώπλατες μαχαιριές υπό την καθοδήγηση φυσικά των Γερμανικών εντολών, εκτιμούμε ότι, θα πρέπει η Ελλάδα να έχει ετοιμότητα αντίδρασης κάτω από οποιασδήποτε συνθήκες σε κάθε πρόκληση όπως αυτή που αναφέραμε. Λαμβάνοντας δε υπόψη ότι το πλείστο των ενεργειών στη Βαλκανική εκ μέρους των ΗΠΑ και της Γερμανίας, έχει ως στόχο να εμποδίσει την επέκταση της ρωσικής επιρροής, αυτόματα η κάθε αντίδραση μας έχει τη δυνατότητα μιας τουλάχιστον ισχυρής συμμαχίας. Η κρίση δεν αποτελεί δικαιολογία για καμία εθνική ήττα. Όλοι ανεξάρτητα συνθηκών, πρέπει να επωμίζονται τις ευθύνες τους.Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Αποκαλύπτουμε : Αίτημα στον ΟΗΕ για την εδαφική αποκατάσταση της Αλβανίας με Ελληνικά εδάφη, ετοιμάζει ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.

Το αίτημα αυτό προς ΟΗΕ και Διεθνείς Οργανισμούς έχουν ήδη υπογράψει όλοι οι βουλευτές που ¨ελέγχει ¨ ο Έντιι Ράμ , Αλβανοί βουλευτές των Σκοπίων, αλλά και του Μαυροβουνίου . 


Το αίτημα αυτό θα συνοδεύεται από χιλιάδες υπογραφές Αλβανών που θα δηλώνουν μόνιμη κατοικία ή τόπο εργασίας "Ελλάδα¨ και φυσικά από τους "Τσάμηδες" που υπογράφουν από τους πρώτους, ως "δεδιωγμένοι" από τις "αλύτρωτες" εστίες τους. 


Μην ξεχνάμε ότι , το 52% των αλλοδαπών ̟ που διαµένουν στην Ελλάδα έχουν Αλβανική υπηκοότητα. ( δεν θέλουμε να τους κάνουμε την ζωή δύσκολη ). 


Οι οπαδοί της ¨Μεγάλης Αλβανίας ¨ και του Αλβανικού Μεγαλοϊδεατισμού , με τις ευλογίες και την ενθάρρυνση του Αλβανού πρωθυπουργού ¨γυρίζουν¨ στα προς προσάρτηση "Αλβανικά εδάφη" και συλλέγουν χιλιάδες υπογραφές. 


Ξυπνήστε ! 
Το πρόβλημα που θα ανακύψει εξαιτίας της αδράνειά μας , κρίνεται εξαιρετικά σοβαρό , αφού , θα δημιουργήσει ¨προ ανάχωμα¨ υπέρ της Αλβανίας στο διεθνές δίκαιο με σκοπό να γίνει πεπ…

Αναμνήσεις από το άνοιγμα των εκκλησιών στη Β. Ήπειρο και η πρώτη ελεύθερη Ανάσταση το 1992

Ἡ Ἀλβανία κάτω ἀπό τήν ἐξουσία τοῦ κομμουνιστικοῦ κόμματος ὑπῆρξε τό μοναδικό συνταγματικά ἀθεϊστικό κράτος στόν κόσμο, κατά τήν περίοδο 1967-1990. Τήν περίοδο αὐτή ἀπαγορεύθηκε κάθε θρησκευτική ἱεροπραξία, καταστράφηκαν ἐκ θεμελίων οἱ περισσότεροι τόποι λατρείας, ἐνῶ ἀπεσχηματίστηκαν ὅλοι οἱ ἱερεῖς, καί πολλοί ἀπό αὐτούς ἐξορίστηκαν ἤ πέθαναν μαρτυρικά στίς φυλακές. Ἀπό τό 1976 ἐπίσης ἀπαγορεύθηκαν διά νόμου ὅλα τα χριστιανικά ὀνόματα. Ἡ ἀπαγόρευση αὐτή ἔπληξε ὅλους τούς ἀλβανούς πολίτες, ἀλλά ἰδιαίτερα τούς βορειοηπειρῶτες ἀδελφούς μας, γιά τούς ὁποίους ἡ ὀρθόδοξη πίστη ἦταν βασικό συστατικό τῆς ἐθνικῆς τους ἰδιοπροσωπίας. Βασική ἀρχή τοῦ Κόμματος Ἐργασίας τῆς Ἀλβανίας ἦταν: «Κύριος σκοπός τοῦ κράτους εἶναι ἡ παραγωγή. Ὅποιος δέν παράγει, ὅπως οἱ ἱερεῖς, δέν ἔχει θέση στή νέα μας κοινωνία». Ἔτσι μέχρι τό 1990 οἱ ἀδελφοί μας ἔμεναν ἀβάπτιστοι, ἀστεφάνωτοι, ἀλειτούργητοι, ἀκήδευτοι, (μέ ἐλάχιστες ἐξαιρέσεις ἱερέων πού μέ κίνδυνο τῆς ζωῆς τους τελούσανν κρυφά κάποια μυστήρια).          …