Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σκόπια: Αλβανός τζιχαντιστής καλεί Ισλαμική Κινητοποίηση Αλβανών

Ο Σεϊφεντίν αλ Αλμπάνι, γνωστός ως  βετεράνος τζιχαντιστής, δήλωσε στο αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων, ότι ήρθε η ώρα για τους «Αλβανούς αδελφούς» να απελευθερωθούν από «την καταστολή των Σλάβων».
 

Ανεπίσημες πηγές λένε ότι είναι γνωστό ότι ο Αλ Αλμπάνι είναι κάπου στην πΓΔΜ και ότι κατόρθωσε να διαφύγει της σύλληψης στην πρόσφατη δράση της αστυνομίας των Σκοπίων κατά των ισλαμιστών ριζοσπαστών.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο Αλ Αλμπάνι πήγε πολλές φορές για τζιχάντ με το ‘ισλαμικό κράτος’ στη Συρία και το Ιράκ.

Σε κείμενό του που δημοσιοποίησε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ο Αλ Αλμπάνι αναφέρει:

«Πως μπορείτε να κοιμάστε ήσυχα, όταν γνωρίζετε ότι οι αδελφοί σας κακοποιούνται, ενώ οι αδελφές μας βιάστηκαν στις θηριώδεις φυλακές των Βαλκανίων; Μήπως έχετε ξεχάσει τους βαρβαρικούς πολέμους των Σλάβων Σταυροφόρων;
Είναι ή όχι οι ίδιοι οι σταυροφόροι που διέπραξαν τη φρίκη στο Κοσσυφοπέδιο και το Κουμάνοβο; Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να ενταχθείς μαζί μας να γίνεις φρούριο της πίστης σου. Έλα μαζί μας και προκάλεσε φρίκη στους Σταυροφόρους και τους υποστηρικτές τους».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο