Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι πιστοί αποκαθιστούν τις ζημιές στον Ναό του Αγίου Αθανασίου, η αστυνομία απειλεί με προσαγωγές

Με πρωτοβουλία τους οι πιστοί κάτοικοι των Δρυμάδων, ξεκίνησαν την αποκατάσταση του Ναού του Αγίου Αθανασίου που υπάλληλοι του δημαρχείου Χιμάρας ξεκίνησαν να γκρεμίζουν την Πέμπτη 20 Αυγούστου.
Μετά από πολύωρη εργασία και ταυτόχρονη περιφρούρηση του χώρου ώστε να μην ξαναρχίσουν την κατεδάφιση οι δημοτικές αρχές, οι εργασίες σε λίγη ώρα θα ολοκληρωθούν και ο Ναός του Αγίου Αθανασίου θα επανέλθει στην αρχική του κατάσταση.
Κατά την διάρκεια των εργασιών, η αστυνομία εκτελώντας εντολές τους δημάρχου, προσέγγισε αρκετές φορές τον χώρο του Ναού εκτοξεύοντας απειλές για ποινικές διώξεις και προσαγωγές σε όσους εργάζονταν για την αποκατάσταση των ζημιών.
Ο δήμαρχος Χιμάρας Jorgo Goro δεν έχει εμφανιστεί στις Δρυμάδες για να δώσει εξηγήσεις στους κατοίκους. Να σας θυμίσουμε πως η πλειοψηφία του χωριού Δρυμάδες στήριξε τον δήμαρχο με την ψήφο του και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές.
- See more at: http://www.himara.gr/4707-oi-pistoi-apokathistoun-tis-zimies-ston-nao-tou-agiou-athanasiou-i-astynomia-apeilei-me-prosagoges#sthash.GpFF26Aq.dpuf

Πηγή: www.himara.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο