Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το κόμμα των Τσάμηδων επενδύει στον Ισλαμισμό....


Σε μία εκπομπή σε Αλβανική Τηλεόραση εμφανίστηκε η νέα Δημοτικό Σύμβουλος στο Δήμο Τιράνων η οποία έχει εκλεγεί με το κόμμα των τσάμηδων. Μάλιστα η κυρία έκανε και ανάλυση πάνω στην σημασία του "τσάμικου ζητήματος" που σύμφωνα μ΄αυτήν και το κόμμα της είναι κάτι που αφορά την Αλβανία. Αυτά που μπορεί κανείς να συμπεράνει είναι πως οι τσάμηδες δεν ξέχασαν την πραγματική τους καταγωγή εξ ανατολής, δεν σταμάτησαν να επενδύουν σ΄ ένα νεκρό όραμα που προσβλέπει στην  αναβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Εκεί αισθάνονταν δυνατοί με τα αδέρφια τους, για το λόγο αυτό τους δέχτηκε και η Τουρκία γιατί τους θεωρούσε αίμα τους όπως και είναι άλλωστε. Φαίνεται επίσης πως επενδύουν στην ισλαμοποιήση της χώρας προσβλέποντας και οι ίδιοι στα οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά κέρδη που επιφέρει η εικόνα ενός ισλαμικού κόμματος στην Αλβανία και φυσικά όλα τα οφέλη που θα προέρχονται από μια τέτοια εικόνα από την Τουρκία και τον Ερντογάν ο οποίος συγκινείται από τέτοιες προσπάθειες στα Βαλκάνια από τα απομεινάρια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας . Είναι ξεκάθαρο πια πως οι τσάμηδες επενδύουν δυνατά στο οθωμανικό και ισλαμικό τους παρελθών και μάλλον θέλουν να το χρησιμοποιήσουν ως τελευταίο χαρτί ενίσχυσης του ρόλου τους.
Ε Α Κ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Αποκαλύπτουμε : Αίτημα στον ΟΗΕ για την εδαφική αποκατάσταση της Αλβανίας με Ελληνικά εδάφη, ετοιμάζει ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.

Το αίτημα αυτό προς ΟΗΕ και Διεθνείς Οργανισμούς έχουν ήδη υπογράψει όλοι οι βουλευτές που ¨ελέγχει ¨ ο Έντιι Ράμ , Αλβανοί βουλευτές των Σκοπίων, αλλά και του Μαυροβουνίου . 


Το αίτημα αυτό θα συνοδεύεται από χιλιάδες υπογραφές Αλβανών που θα δηλώνουν μόνιμη κατοικία ή τόπο εργασίας "Ελλάδα¨ και φυσικά από τους "Τσάμηδες" που υπογράφουν από τους πρώτους, ως "δεδιωγμένοι" από τις "αλύτρωτες" εστίες τους. 


Μην ξεχνάμε ότι , το 52% των αλλοδαπών ̟ που διαµένουν στην Ελλάδα έχουν Αλβανική υπηκοότητα. ( δεν θέλουμε να τους κάνουμε την ζωή δύσκολη ). 


Οι οπαδοί της ¨Μεγάλης Αλβανίας ¨ και του Αλβανικού Μεγαλοϊδεατισμού , με τις ευλογίες και την ενθάρρυνση του Αλβανού πρωθυπουργού ¨γυρίζουν¨ στα προς προσάρτηση "Αλβανικά εδάφη" και συλλέγουν χιλιάδες υπογραφές. 


Ξυπνήστε ! 
Το πρόβλημα που θα ανακύψει εξαιτίας της αδράνειά μας , κρίνεται εξαιρετικά σοβαρό , αφού , θα δημιουργήσει ¨προ ανάχωμα¨ υπέρ της Αλβανίας στο διεθνές δίκαιο με σκοπό να γίνει πεπ…

Αναμνήσεις από το άνοιγμα των εκκλησιών στη Β. Ήπειρο και η πρώτη ελεύθερη Ανάσταση το 1992

Ἡ Ἀλβανία κάτω ἀπό τήν ἐξουσία τοῦ κομμουνιστικοῦ κόμματος ὑπῆρξε τό μοναδικό συνταγματικά ἀθεϊστικό κράτος στόν κόσμο, κατά τήν περίοδο 1967-1990. Τήν περίοδο αὐτή ἀπαγορεύθηκε κάθε θρησκευτική ἱεροπραξία, καταστράφηκαν ἐκ θεμελίων οἱ περισσότεροι τόποι λατρείας, ἐνῶ ἀπεσχηματίστηκαν ὅλοι οἱ ἱερεῖς, καί πολλοί ἀπό αὐτούς ἐξορίστηκαν ἤ πέθαναν μαρτυρικά στίς φυλακές. Ἀπό τό 1976 ἐπίσης ἀπαγορεύθηκαν διά νόμου ὅλα τα χριστιανικά ὀνόματα. Ἡ ἀπαγόρευση αὐτή ἔπληξε ὅλους τούς ἀλβανούς πολίτες, ἀλλά ἰδιαίτερα τούς βορειοηπειρῶτες ἀδελφούς μας, γιά τούς ὁποίους ἡ ὀρθόδοξη πίστη ἦταν βασικό συστατικό τῆς ἐθνικῆς τους ἰδιοπροσωπίας. Βασική ἀρχή τοῦ Κόμματος Ἐργασίας τῆς Ἀλβανίας ἦταν: «Κύριος σκοπός τοῦ κράτους εἶναι ἡ παραγωγή. Ὅποιος δέν παράγει, ὅπως οἱ ἱερεῖς, δέν ἔχει θέση στή νέα μας κοινωνία». Ἔτσι μέχρι τό 1990 οἱ ἀδελφοί μας ἔμεναν ἀβάπτιστοι, ἀστεφάνωτοι, ἀλειτούργητοι, ἀκήδευτοι, (μέ ἐλάχιστες ἐξαιρέσεις ἱερέων πού μέ κίνδυνο τῆς ζωῆς τους τελούσανν κρυφά κάποια μυστήρια).          …