Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Δελτίο Τύπου για την επίλυση των οικονομικών προβλημάτων στα Εκπαιδευτήρια Όμηρος!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά τη μεσολάβηση της Βουλευτού Β΄Θεσ/νίκης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Σταυρούλας Ξουλίδου, με σχετική ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, δόθηκε λύση στο πρόβλημα, που αντιμετώπιζαν οι εκπαιδευτικοί των Εκπ/ρίων "Όμηρος" στη Βόρειο Ήπειρο. 

Δεσμευόμαστε να παρακολουθούμε τα προβλήματα της Ελληνικής μειονότητας στη Βόρειο Ήπειρο και να στεκόμαστε πάντα αλληλέγγυοι στα προβλήματά της.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι την συγκεκριμένη ερώτηση, την κατέθεσε πρώτη η Βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ. κα Ξουλίδου, όπως άλλωστε προκύπτει και από τους αρ. πρωτοκόλλου στη Βουλή, καθώς την ίδια ερώτηση κατέθεσε αργότερα ο Βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ. Μάξιμος Χαρακόπουλος.
Επισυνάπτουμε το ευχαριστήριο δημοσίευμα προς την κα Ξουλίδου τοπικού ιστολογίου:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο