Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διευκρίνηση σχετικά με σχόλιο μας σε άρθρο για τα προβλήματα των Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Όμηρος.

Αγαπητοί φίλοι. Μετά από άρθρο παρέμβαση σχετικά με τα οικονομικά προβλήματα στα Εκπαιδευτήρια Όμηρος υπήρχαν αρκετές παρεμβάσεις προς την επίλυση του σοβαρού αυτού προβλήματος που μας ταλαιπωρεί όλους.
Στο άρθρο αναφέρουμε κάπου, χωρίς να θέλουμε να απευθυνθούμε σε κάποιον προσωπικά  πως: «Τα σχολεία αυτά έχουν ως προσωπικό νηπιαγωγούς, δασκάλους που έρχονται με απόσπαση μέσω του Υπουργείου Παιδείας της Ελλάδος και  οι οποίοι λαμβάνουν και επιμίσθιο. Πολλοί εξ αυτών άξιοι και απαραίτητοι με σημαντικό και σπουδαίο έργο και κάποιοι  απλώς τουρίστες με επιμίσθιο (μάλιστα κάποιες φορές επιζήμιοι)". Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν εννοούμε κάποιον συγκεκριμένα ούτε ευνοούμε τους δασκάλους που σήμερα διδάσκουν στα Σχολεία Όμηρος, απλώς αναφερόμαστε σε ένα φαινόμενο που διακρίθηκε κατά τα χρόνια λειτουργίας των Εκπαιδευτηρίων. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι ο κανόνας. Επίσης ούτε οι ομογενείς, ούτε οι ντόπιοι εκπαιδευτικοί είναι τέλειοι και κάνουν τα πάντα τέλεια, για το λόγο αυτό το σχόλιο δεν αφορά πρόσωπα.

Εάν χωρίς την θέληση μας, άδικα κατηγορήσαμε ή στενοχωρήσαμε κάποιους από τους δασκάλους, ζητάμε δημόσια ΣΥΓΝΏΜΗ και ξεκαθαρίζουμε πως δεν έχει να κάνει με πρόσωπα αλλά μ΄ένα φαινόμενο το οποίο παρατηρήθηκε ανά τα χρόνια και μάρτυρες είναι πάρα πολύ και μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Δεσμευόμαστε μάλιστα να αφαιρεθεί και από το αρχικό άρθρο με στόχο να κάνουμε ξεκάθαρο σε όλους πως δεν αναφερόμαστε σε πρόσωπα αλλά σε φαινόμενο. Ευχαριστούμε.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο