Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι ΑΝ ΕΛ για το ναό του Αγίου Αθανασίου!

xrisoveloniΣυνέντευξη παραχώρησε σήμερα η κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη ,εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝ .ΕΛ και βουλευτής Μαγνησίας ,στην εκπομπή »ό,τι πεις εσύ»( Γιώργος Γκόντζος). Για την συμμετοχή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην συγκυβέρνηση τόνισε πως »η συνεργασία  με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν εποικοδομητική ,έντιμη και οι ΑΝ.ΕΛ έπαιξαν ένα καθοριστικό ρόλο..»
Χαρακτήρισε »άριστη » την θητεία των υπουργών και υφυπουργών των ΑΝ.ΕΛ  και υπενθύμισε  παρεμβάσεις τους σε μια σειρά θέματα..
»Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες »,είπε, »είναι ένα κόμμα το οποίο πρέπει να συμμετέχει όχι μόνο στην βουλή αλλά και στην κυβέρνηση..Οι πολίτες πρέπει να εκτιμήσουν την σταθερή θέση και τον σπουδαίο ρόλο τους σ” αυτή την συγκυβέρνηση …»
Έκανε αναφορά σε πρόσφατες δημοσκοπήσεις ενώ στην αρχή της συζήτησης μίλησε για  την δήλωσή της για την κατεδάφιση του ναού του Αγίου Αθανασίου στους Δρυμάδες από την Αλβανική Κυβέρνηση στην οποία τονίζονταν τα εξής:
«Η ενέργεια των αλβανικών αρχών να κατεδαφίσουν το ναό του Αγίου Αθανασίου στους Δρυμάδες της Χειμάρρας, παρά τις αντιρρήσεις που είχε εκφράσει η Ορθόδοξη Εκκλησία της γειτονικής χώρας, συνιστά ευθεία και θρασύτατη πρόκληση σε βάρος της ελληνικής μειονότητας καθώς και επίδειξη αδιαλλαξίας. Πολύ περισσότερο μάλιστα, όταν προηγήθηκαν οι υβριστικές και άκρως προσβλητικές δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αλβανίας κ. Ράμα με τις οποίες είχε προδικάσει την τύχη του ναού χαρακτηρίζοντάς τον ως «οικοδόμημα που μοιάζει με γκαράζ».
Δυστυχώς η αλβανική κυβέρνηση του κ. Ράμα δείχνει να μην αντιλαμβάνεται και – ακόμη χειρότερα – να παραγνωρίζει τις συνέπειες τέτοιων προκλήσεων σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο».
Ακούστε την συνέντευξη
πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο