Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Στο μάτι των αλβανών και εκκλησία στο Λούκοβο;



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Σήμερα στους Αγίους Σαράντα 28-10-2015 εγώ ο Γκεζίμ Γκούγκα Διευθυντής της δικαστικής αστυνομίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης των Αγίων Σαράντα σύμφωνα με το άρθρο 308 του Ποινικού Κώδικα ζητάω να ενημερωθεί για να παρουσιαστεί στην Διεύθυνση της Αστυνομίας Αγίων Σαράντα στο Τμήμα των Ανοικτών Εγκλημάτων την ημερομηνία 2 – 11 – 2015, ημέρα Δευτέρα ώρα 10 π.μ., τον πολίτη Ρομπέρτο Θωμά Χαϊδη, γεννημένο στο Λούκοβο των Αγίων Σαράντα και κάτοικο στο Λούκοβο Αγίων Σαράντα.

Η παρουσία του ζητείται για να του γίνουν ερωτήσεις σχετικά με την ανοικοδόμηση της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στην τοποθεσία Σπηλιά Λουκόβου.
Από τις ανακρίσεις σχετικά με αυτήν την ποινική δίωξη είναι απαραίτητο να ερωτηθείτε και εσείς σαν άτομο υπό ανάκριση.

Σε περίπτωση που δεν παρουσιαστείτε την καθορισμένη ημέρα και ώρα, εφόσον δεν έχετε νόμιμη δικαιολογία, προειδοποιείστε ότι σύμφωνα με το άρθρο 308 του Ποινικού Κώδικα μπορεί να διαταχθεί υποχρεωτική συνοδεία στην Αστυνομική Διεύθυνση των Αγίων Σαράντα.

Διευθυντής Δικαστικής Αστυνομίας  

Γκεζίμ Γκούγκα  



Το σχόλιο μας: Το γεγονός ότι ο κ. Ρομπέρτος Χαϊδης από το Λούκοβο Χιμάρας και η οικογένεια του έχουν μπει στο στόχαστρο των αλβανικών αρχών είναι γνωστό εδώ και δύο χρόνια.
Αυτό που τώρα δημιουργεί απορία είναι η πρόφαση για την οποία των καλεί η Δικαστική Αστυνομία των Αγίων Σαράντα. 
Πρόκειται απλώς για μία αυθαίρετη αφορμή η κλήση για ερωτήσεις σχετικά με τον Ιερό Αγίου Νικολάου στο Λούκοβο ή έβαλαν παράλληλα στο μάτι οι αλβανοί και αυτή την εκκλησία;;;

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: