Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μπλεγμένος σε κύκλωμα ναρκωτικών ο Αλβανός Υπ. Εσωτερικών Σαϊμίρ Ταχίρι

Υπόθεση με καρτέλ ναρκωτικών στην οποία εμπλέκεται υπουργός της Αλβανίας, προκαλεί τρικυμίες στην κυβέρνηση του σοσιαλιστή Ράμα και προκαλεί κατακραυγή στις τάξεις των πολιτών της γειτονικής χώρας.
Σύμφωνα με όσα έγραψε η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera που αποκάλυψε το θέμα, ο Ζαγκάνι που σήμερα βρίσκεται στην Ελβετία, κατηγορείται από τις αρχές της γείτονας χώρας για κατάχρηση εξουσίας ενώ το δικαστήριο του επέβαλε κατ΄ οίκον κράτηση.
Με πρόφαση ότι κινδυνεύει η ζωή του απέδρασε από την χώρα, καθώς όπως υποστηρίζει δυνατό κύκλωμα ναρκωτικών από Ιταλία είχε εμπορικό αλισβερίσι με ανθρώπους της κυβέρνησης και υπονόησε ότι ο Σαιμίρ Ταχιρί, ο υπουργός εσωτερικών, είναι το πρόσωπο με τις περισσότερες διασυνδέσεις με τη μαφία.
Αλβανοί πληρωμένοι, δολοφόνοι τον ψάχνουν κατά τον ίδιο και έπρεπε να διαφύγει ώστε να μην τον σκοτώσουν, παράλληλα έχει κηρυχθεί καταζητούμενος διεθνώς από τις αλβανικές αρχές.Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο