Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Θανάσης Πότσης αφήνει το ΚΕΑΔ για χάρη του Σοσιαλιστικού κόμματος

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο πρόεδρος των Βλάχων στην Αλβανία και αντιπρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑ, Θανάσης Πότσης, προ ημερών δήλωσε την παραίτησή του στον πρόεδρο του ΚΕΑΔ Βαγγέλη Ντούλε. Εδώ και πολλά χρόνια ο κ. Πότσης ήταν ενεργό μέλος του κόμματος και κατέβαινε υποψήφιος στην περιοχή της Kορυτσάς.
Οι ίδιες πηγές μας ενημέρωσαν πως ο κ. Πότσης έχει ήδη συμφωνήσει να προσχωρήσει στις τάξεις του Σοσιαλιστικού κόμματος του Έντι Ράμα. Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι για τους οποίους ο πρόεδρος των βλάχων επέλεξε να μεταπηδήσει σε ένα κόμμα με αυστηρώς ανθελληνική ατζέντα.
Αυτό που τώρα μένει να δούμε, είναι εάν ο Θανάσης Πότσης θα παραιτηθεί και από την θέση του αντιπροέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.Σχόλιο: Αυτά είναι που μας καταστρέφουν, το δήθεν και ο ελληνισμός που πουλάμε μέχρι να κερδίσουμε όσα έχουμε στόχο. Έπειτα πάμε εκεί που μας συμφέρει για να πετύχουμε άλλα. Δεν ξέρουμε αν έμεινε πια τσίπα σε κάποιους. Δεν ξέρουμε πως τ΄ονομάζουν οι άλλοι αλλά εμείς θα το ονομάσουμε "βρουτισμό".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο