Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γιορτή Χριστουγέννων στο Ελληνοαλβανικό Σχολείο "Όμηρος" Κορυτσάς 22 12 2015 - Festa e Krishtlindjes në Shkollën Greko-Shqiptare Omiros Korçë!

Το Ελληνοαλβανικό  Σχολείο "Όμηρος" στην Κορυτσά, όπως κάθε χρόνο, παρουσίασε μια γιορτή με την ευκαιρία των Χριστουγέννων. Τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Κορυτσά κ Γιώργος Αλαμάνος, ο Συντονιστής Εκπαίδευσης κ Σωτηρούδας Βασίλειος, πολλοί γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές. Το θέατρο, τα κάλαντα και τα τραγούδια, που είχαν ετοιμάσει τα παιδιά μας βοήθησαν να αισθανθούμε πιο έντονα το πνεύμα των εορτών. Χρόνια Πολλά σε όλους. Το φως του νεογέννητου Χριστού να φωτίσει τις ψυχές όλων μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο