Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πλήθος κόσμου στη παρουσίαση βιβλίου του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας

albanias-2
ROMFEA.GR | Παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η παρουσία του βιβλίου του Αρχιεπίσκοπου Αλβανίας κ. Αναστασίου, το οποίο έχει τίτλο "Συνύπαρξη" - ειρήνη, φύση, φτώχεια, τρομοκρατία, αξίες.
Η παρουσία του βιβλίου έγινε στη κατάμεστη Στοά Βιβλίου, στη οποία παρέστη ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάρκος Μπόλαρης, ο Υφυπουργός Εσωτερικών Διοικητικής Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης κ.Γιάννης Μπαλάφας, ο νέος Αντιπρόεδρος της Ν.Δ Κώστας Χατζηδάκης, ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος κ.Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κ. Ζουράρις, και οι πρώην υπουργοί Ιωάννης Παλαιοκρασσάς και Αλέκος Παπαδόπουλος.
Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, εκπροσώπησε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμ. Συμεών Βολιώτης.

albanias-1

albanias-3

albanias-4

albanias-5

albanias-6

albanias-7

albanias-8

albanias-9

albanias-10

albanias-11

albanias-12

albanias-13

albanias-14

albanias-15
albanias-16

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο