Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ντούλες: «Αλλαγή πορείας για το ΚΕΑΔ» (βίντεο)

Ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες, βρέθηκε την Τρίτη 26 Ιανουαρίου για μια «απλή συνάντηση», σύμφωνα με τον ίδιο, στα κεντρικά γραφεία του Δημοκρατικού Κόμματος στα Τίρανα όπου τον περίμενε ο πρόεδρος Λουλζίμ Μπάσα.
Ακολούθησε συνέντευξη του κ. Ντούλε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό κανάλι της Αλβανίας με τον δημοσιογράφο Ιλίρ Πατσο, όπου ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ επιβεβαίωσε την αλλαγή πορείας του κόμματος κάτι που θα επισημοποιηθεί στην γενική συνέλευση του κόμματος.
Ο κ. Ντούλες δήλωσε ότι το ΚΕΑΔ de facto δεν είναι πια μέλος του κυβερνώντος συνασπισμού επειδή δεν υπηρετήθηκαν οι στόχοι που είχα ορισθεί και ούτε τηρήθηκαν οι συμφωνίες σύμφωνα με τις οποία το ΚΕΑΔ εντάχθηκε στην συμμαχία του Ράμα. Όσον αφορά την ένταξη του ΚΕΑΔ στον δεξιά συμμαχία, δήλωσε πως θα το αποφασίσει η γενική συνέλευση του κόμματος που αναμένετε την άνοιξη.
Σχετικά με την συνάντηση με τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος κ. Μπάσα, ο κ. Ντούλες είπε πως συζήτησαν γενικά θέματα όπως τις νέες μεταρρυθμίσεις στην δικαιοσύνη και στον εκλογικό νόμο.
Αρκετοί δημοσιογράφοι αναφέρουν πως ο κ. Ντούλες, ζήτησε διευκρινίσεις από τον κ. Μπάσα σχετικά με την στάση του Δημοκρατικού κόμματος για συνεργασίες με κόμματα του αλβανικού εθνικιστικού χώρου. Αφήνοντας να εννοηθεί πως έτσι ξεκίνησαν οι "διαπραγματεύσεις" για μια μελλοντική συμμαχία μεταξύ των δύο κομμάτων.
Πηγή: http://www.himara.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο