Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ντούλες: «Αλλαγή πορείας για το ΚΕΑΔ» (βίντεο)

Ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες, βρέθηκε την Τρίτη 26 Ιανουαρίου για μια «απλή συνάντηση», σύμφωνα με τον ίδιο, στα κεντρικά γραφεία του Δημοκρατικού Κόμματος στα Τίρανα όπου τον περίμενε ο πρόεδρος Λουλζίμ Μπάσα.
Ακολούθησε συνέντευξη του κ. Ντούλε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό κανάλι της Αλβανίας με τον δημοσιογράφο Ιλίρ Πατσο, όπου ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ επιβεβαίωσε την αλλαγή πορείας του κόμματος κάτι που θα επισημοποιηθεί στην γενική συνέλευση του κόμματος.
Ο κ. Ντούλες δήλωσε ότι το ΚΕΑΔ de facto δεν είναι πια μέλος του κυβερνώντος συνασπισμού επειδή δεν υπηρετήθηκαν οι στόχοι που είχα ορισθεί και ούτε τηρήθηκαν οι συμφωνίες σύμφωνα με τις οποία το ΚΕΑΔ εντάχθηκε στην συμμαχία του Ράμα. Όσον αφορά την ένταξη του ΚΕΑΔ στον δεξιά συμμαχία, δήλωσε πως θα το αποφασίσει η γενική συνέλευση του κόμματος που αναμένετε την άνοιξη.
Σχετικά με την συνάντηση με τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος κ. Μπάσα, ο κ. Ντούλες είπε πως συζήτησαν γενικά θέματα όπως τις νέες μεταρρυθμίσεις στην δικαιοσύνη και στον εκλογικό νόμο.
Αρκετοί δημοσιογράφοι αναφέρουν πως ο κ. Ντούλες, ζήτησε διευκρινίσεις από τον κ. Μπάσα σχετικά με την στάση του Δημοκρατικού κόμματος για συνεργασίες με κόμματα του αλβανικού εθνικιστικού χώρου. Αφήνοντας να εννοηθεί πως έτσι ξεκίνησαν οι "διαπραγματεύσεις" για μια μελλοντική συμμαχία μεταξύ των δύο κομμάτων.
Πηγή: http://www.himara.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Αποκαλύπτουμε : Αίτημα στον ΟΗΕ για την εδαφική αποκατάσταση της Αλβανίας με Ελληνικά εδάφη, ετοιμάζει ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.

Το αίτημα αυτό προς ΟΗΕ και Διεθνείς Οργανισμούς έχουν ήδη υπογράψει όλοι οι βουλευτές που ¨ελέγχει ¨ ο Έντιι Ράμ , Αλβανοί βουλευτές των Σκοπίων, αλλά και του Μαυροβουνίου . 


Το αίτημα αυτό θα συνοδεύεται από χιλιάδες υπογραφές Αλβανών που θα δηλώνουν μόνιμη κατοικία ή τόπο εργασίας "Ελλάδα¨ και φυσικά από τους "Τσάμηδες" που υπογράφουν από τους πρώτους, ως "δεδιωγμένοι" από τις "αλύτρωτες" εστίες τους. 


Μην ξεχνάμε ότι , το 52% των αλλοδαπών ̟ που διαµένουν στην Ελλάδα έχουν Αλβανική υπηκοότητα. ( δεν θέλουμε να τους κάνουμε την ζωή δύσκολη ). 


Οι οπαδοί της ¨Μεγάλης Αλβανίας ¨ και του Αλβανικού Μεγαλοϊδεατισμού , με τις ευλογίες και την ενθάρρυνση του Αλβανού πρωθυπουργού ¨γυρίζουν¨ στα προς προσάρτηση "Αλβανικά εδάφη" και συλλέγουν χιλιάδες υπογραφές. 


Ξυπνήστε ! 
Το πρόβλημα που θα ανακύψει εξαιτίας της αδράνειά μας , κρίνεται εξαιρετικά σοβαρό , αφού , θα δημιουργήσει ¨προ ανάχωμα¨ υπέρ της Αλβανίας στο διεθνές δίκαιο με σκοπό να γίνει πεπ…

Αναμνήσεις από το άνοιγμα των εκκλησιών στη Β. Ήπειρο και η πρώτη ελεύθερη Ανάσταση το 1992

Ἡ Ἀλβανία κάτω ἀπό τήν ἐξουσία τοῦ κομμουνιστικοῦ κόμματος ὑπῆρξε τό μοναδικό συνταγματικά ἀθεϊστικό κράτος στόν κόσμο, κατά τήν περίοδο 1967-1990. Τήν περίοδο αὐτή ἀπαγορεύθηκε κάθε θρησκευτική ἱεροπραξία, καταστράφηκαν ἐκ θεμελίων οἱ περισσότεροι τόποι λατρείας, ἐνῶ ἀπεσχηματίστηκαν ὅλοι οἱ ἱερεῖς, καί πολλοί ἀπό αὐτούς ἐξορίστηκαν ἤ πέθαναν μαρτυρικά στίς φυλακές. Ἀπό τό 1976 ἐπίσης ἀπαγορεύθηκαν διά νόμου ὅλα τα χριστιανικά ὀνόματα. Ἡ ἀπαγόρευση αὐτή ἔπληξε ὅλους τούς ἀλβανούς πολίτες, ἀλλά ἰδιαίτερα τούς βορειοηπειρῶτες ἀδελφούς μας, γιά τούς ὁποίους ἡ ὀρθόδοξη πίστη ἦταν βασικό συστατικό τῆς ἐθνικῆς τους ἰδιοπροσωπίας. Βασική ἀρχή τοῦ Κόμματος Ἐργασίας τῆς Ἀλβανίας ἦταν: «Κύριος σκοπός τοῦ κράτους εἶναι ἡ παραγωγή. Ὅποιος δέν παράγει, ὅπως οἱ ἱερεῖς, δέν ἔχει θέση στή νέα μας κοινωνία». Ἔτσι μέχρι τό 1990 οἱ ἀδελφοί μας ἔμεναν ἀβάπτιστοι, ἀστεφάνωτοι, ἀλειτούργητοι, ἀκήδευτοι, (μέ ἐλάχιστες ἐξαιρέσεις ἱερέων πού μέ κίνδυνο τῆς ζωῆς τους τελούσανν κρυφά κάποια μυστήρια).          …