Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τι άλλο θα ακούσουμε Θέε μου: Επιστήμων Σκοπίων: Η γλώσσα μας είναι τουλάχιστον 400 χιλιάδων ετών

Η «Ινδοευρωπαϊκή Γλώσσα» είναι ένας ψεύτικος όρος των διανοητών που προσπαθούν να διαγράψουν την καταγωγή των γλωσσών στον κόσμο από τη γλώσσα των κατοίκων του νοτιοσλαβικού κράτους των Σκοπίων. « Η γλώσσα μας» γράφει ο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ των Σκοπίων,Μπράνκο Σοτιρόφκσι [Бранко Сотировски] ομιλείται στον κόσμο, εδώ και τουλάχιστον, 400.000 έτη. (σημ. Εμείς πιστεύαμε ότι ομιλείται 399.999 χρόνια, τέλος πάντων, χίλια χρόνια παλαιότερη).[Λίγη υπομονή, την έκανα και εγώ, να δούμε τι θέλει ο πει ο Επιστήμονας- Συγγραφέας- Γλωσσολόγος  του νοτιοσλαβικού κράτους των Σκοπίων]Αρχίζει: 

«Είμαι Μακεδόνας, έχω μακεδονική συνείδηση και ως εκ τούτου έχω τη δική μου άποψη για το μακεδονικό παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μου»- Κ.Π. Μισίρκοφ.


Η λεγόμενες, λοιπόν, «ινδο-ευρωπαϊκές γλώσσες» καθιερώθηκαν να ονομάζονται έτσι από τους ανθρώπους που ζουν μεταξύ της Σκωτίας και της Ινδίας, ένας λαός που σήμερα δεν υπάρχει, αλλά έμεινε, λένε,  η γλώσσα του.


«Σύμφωνα με τον επιστημονικό κόσμο, που συμμετέχει στην καθημερινή πολιτική των χωρών που σήμερα λέγονται : Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία και άλλες,  χρησιμοποιούν την «ινδοευρωπαϊκή Γλώσσα» που είναι η πιο διαδεδομένη στην Ευρώπη και την Ασία».


Η θεώρηση αυτή –γράφει ο Σλάβος  ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ των Σκοπίων, που θέλει να ονομάζεται «Μακεδόνας»!- η θεώρηση, λοιπόν, αυτή είναι μια τυφλή θεώρηση, λόγω έλλειψης ιστορικών πληροφοριών και ανακριβειών της σκέψης, ή αμέλειας και άγνοιας που επαναλαμβάνονται στις διδακτορικές διατριβές τους οι επιστήμονες. Αυτό γίνεται για να εξυπηρετήσουν μικροσυμφέροντα και κοινωνικοπολιτικές θέσεις.


Ο στόχος τους είναι να καταστρέψουν τον «μακεδονικό» (σλαβικό των Σκοπίων, δηλαδή) χαρακτήρα και καταγωγή των γλωσσών τους. Η γλώσσα των Σλάβων των Σκοπίων- Μακεντόνσκι- όπως γραφόταν περί το 6480-6250 π.Χ. και φυσικά έχει αποκρυπτογραφεί από τους φωστήρες των Σκοπίων...


Η «μακεδονική γλώσσα» [ οι σλαβικοί διάλεκτοι δηλαδή, που μιλάνε οι σλαβικές φυλές των Σκοπίων] έχει μια παρουσία μιας χρονικής περιόδου,  τουλάχιστον 400. 000 ετών,  με λογοτεχνία και ορισμένους γραμματικούς κανόνες, που διαδόθηκε στις πέντε ηπείρους από αρχαιοτάτων χρόνων.


Είναι η μοναδική γλώσσα ( η σλαβική των Σλάβων των Σκοπίων) που μπορεί κανείς να επιτύχει υψηλό ύφος έκφρασης και μάλιστα και σε στίχους.
Είναι η γλώσσα του Θεού και της Επιστήμης, είναι η γλώσσα που μιλιόταν στη «Μακεδονική Χερσόνησο» [έτσι ονομάζεται η Χερσόνησος του Αίμου] και διαδόθηκε σε ανθρώπους αραβικής και σημιτικής προέλευσης από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας.


Σημειώνεται, γράφει ο …επιστήμων των Σκοπίων, ότι η λεγόμενη γαλλική γλώσσα που αποτελεί μέρος της ‘ινδοευρωπαϊκής  γλώσσας’ έχει τις ρίζες της στη ‘μακεδονική’-σλαβική των Σκοπίων.
Άλλωστε πλείστα τοπωνύμια στον κόσμο είναι «μακεδονικά» [σλαβικά], για παράδειγμα το Βερολίνο βγαίνει από το Βόερ που είναι ο θεός των μακεδόνων, είναι το ίδιο όπως η ονομασία Κρήτη σημαίνει στα «μακεδονικά» ‘κρυφή’ ή ο κόλπος της Κορίνθου σημαίνει ‘βαθύς κόλπος’.
Όλοι μιλούν σήμερα για την Ελλάδα, αλλά η Ελλάδα είναι δημιούργημα του 1832, τίποτε δεν υπήρχε πριν.


«Συχνά λόγω έλλειψης στοιχείων ή σκέψεων αλλά και περιορισμένης νοημοσύνης ή ακόμη, λόγω πόλωσης προς τη δυτική επιστήμη λανθασμένα λέγουν ότι οι «Μακεδόνες» [Σλάβοι των Σκοπίων] ομιλούν μια γλώσσα της ομάδας των σλαβικών γλωσσών».
 Ο επιστημονικός κόσμος χρησιμοποιεί  την ‘αρχαία μακεδονική γλώσσα’ και δεν γνωρίζει ότι είναι μία, ούτε παλιά ούτε νέα. Ούτε ο όρος « Αρχαίος Μακεδόνας» έχει κάποια έννοια γιατί ο «Μακεδόνας» έχει αιώνια αξία.


Εξάλλου οι όροι «Αρχαίοι Έλληνες», «Αρχαία Ελληνική γλώσσα», «αρχαία ελληνική φιλοσοφία», «Ελληνική Μυθολογία», «Αρχαία ελληνική γραμματεία» και άλλα ανούσια, χρησιμοποιούνται από τη σύγχρονη επιστήμη λόγω μια παραδοξότητας.

Το όνομα ‘Ελλάδα’, δημιουργήθηκε το 1832. Είναι ένας όρος που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αποκαλούνται με το όνομα Έλληνες,  αλλά οι μόνοι που είναι γνωστοί  από την αρχαιότητα είναι οι Μακεδόνες, αυτοί που πριν από 400 χιλιάδες χρόνια διέδωσαν τη ‘μακεδονική’ γλώσσα και στις πέντε ηπείρους.

Στο μακροσκελές άρθρο του ο Σλάβος Επιστήμων των Σκοπίων, σημειώνει ότι στο βιβλίο του αναφέρει ότι υπάρχει μια διεθνής συνωμοσία για την απόκρυψη της καταγωγής των γλωσσών από τη Σλαβική των Σκοπίων.

(Πρέπει να αγοράσουμε το βιβλίο του Зета Македониа’ για να μορφωθούμε οι άμοιροι!)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Αποκαλύπτουμε : Αίτημα στον ΟΗΕ για την εδαφική αποκατάσταση της Αλβανίας με Ελληνικά εδάφη, ετοιμάζει ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.

Το αίτημα αυτό προς ΟΗΕ και Διεθνείς Οργανισμούς έχουν ήδη υπογράψει όλοι οι βουλευτές που ¨ελέγχει ¨ ο Έντιι Ράμ , Αλβανοί βουλευτές των Σκοπίων, αλλά και του Μαυροβουνίου . 


Το αίτημα αυτό θα συνοδεύεται από χιλιάδες υπογραφές Αλβανών που θα δηλώνουν μόνιμη κατοικία ή τόπο εργασίας "Ελλάδα¨ και φυσικά από τους "Τσάμηδες" που υπογράφουν από τους πρώτους, ως "δεδιωγμένοι" από τις "αλύτρωτες" εστίες τους. 


Μην ξεχνάμε ότι , το 52% των αλλοδαπών ̟ που διαµένουν στην Ελλάδα έχουν Αλβανική υπηκοότητα. ( δεν θέλουμε να τους κάνουμε την ζωή δύσκολη ). 


Οι οπαδοί της ¨Μεγάλης Αλβανίας ¨ και του Αλβανικού Μεγαλοϊδεατισμού , με τις ευλογίες και την ενθάρρυνση του Αλβανού πρωθυπουργού ¨γυρίζουν¨ στα προς προσάρτηση "Αλβανικά εδάφη" και συλλέγουν χιλιάδες υπογραφές. 


Ξυπνήστε ! 
Το πρόβλημα που θα ανακύψει εξαιτίας της αδράνειά μας , κρίνεται εξαιρετικά σοβαρό , αφού , θα δημιουργήσει ¨προ ανάχωμα¨ υπέρ της Αλβανίας στο διεθνές δίκαιο με σκοπό να γίνει πεπ…

Αναμνήσεις από το άνοιγμα των εκκλησιών στη Β. Ήπειρο και η πρώτη ελεύθερη Ανάσταση το 1992

Ἡ Ἀλβανία κάτω ἀπό τήν ἐξουσία τοῦ κομμουνιστικοῦ κόμματος ὑπῆρξε τό μοναδικό συνταγματικά ἀθεϊστικό κράτος στόν κόσμο, κατά τήν περίοδο 1967-1990. Τήν περίοδο αὐτή ἀπαγορεύθηκε κάθε θρησκευτική ἱεροπραξία, καταστράφηκαν ἐκ θεμελίων οἱ περισσότεροι τόποι λατρείας, ἐνῶ ἀπεσχηματίστηκαν ὅλοι οἱ ἱερεῖς, καί πολλοί ἀπό αὐτούς ἐξορίστηκαν ἤ πέθαναν μαρτυρικά στίς φυλακές. Ἀπό τό 1976 ἐπίσης ἀπαγορεύθηκαν διά νόμου ὅλα τα χριστιανικά ὀνόματα. Ἡ ἀπαγόρευση αὐτή ἔπληξε ὅλους τούς ἀλβανούς πολίτες, ἀλλά ἰδιαίτερα τούς βορειοηπειρῶτες ἀδελφούς μας, γιά τούς ὁποίους ἡ ὀρθόδοξη πίστη ἦταν βασικό συστατικό τῆς ἐθνικῆς τους ἰδιοπροσωπίας. Βασική ἀρχή τοῦ Κόμματος Ἐργασίας τῆς Ἀλβανίας ἦταν: «Κύριος σκοπός τοῦ κράτους εἶναι ἡ παραγωγή. Ὅποιος δέν παράγει, ὅπως οἱ ἱερεῖς, δέν ἔχει θέση στή νέα μας κοινωνία». Ἔτσι μέχρι τό 1990 οἱ ἀδελφοί μας ἔμεναν ἀβάπτιστοι, ἀστεφάνωτοι, ἀλειτούργητοι, ἀκήδευτοι, (μέ ἐλάχιστες ἐξαιρέσεις ἱερέων πού μέ κίνδυνο τῆς ζωῆς τους τελούσανν κρυφά κάποια μυστήρια).          …