Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στην δημοσιότητα email του Soros προς την Hillary Clinton για να παρέμβουν οι ΗΠΑ στην ΑλβανίαΑρκετές φορές μέσω άρθρων στην ιστοσελίδα μας έχουμε αναφερθεί στον ρόλο του μεγαλοεπενδυτή George Soros στα πολιτικά δρώμενα της Αλβανίας καθώς και στην στενή σχέση που έχει με τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα, τον οποίο είχε καλέσει και στον γάμο του.
Ο George Soros συχνά εμπλέκεται σε πολιτικά ζητήματα και καταστάσεις κυρίως στα Βαλκάνια με απώτερο σκοπό το προσωπικό όφελος. Κάτι τέτοιο αποδεικνύεται και απο ένα email το οποίο έστειλε στην Χίλαρι Κλίντον το 2011 σχετικά με την Αλβανία και βγήκε στο φως της δημοσιότητας.
Ο George Soros, έγραψε τότε στην Hillary Clinton πως οι ΗΠΑ έπρεπε να παρέμβουν εξαιτίας της έκρυθμης κατάστασης που επικρατούσε στην Αλβανία κατόπιν της δολοφονίας 3 πολιτών κατά την διάρκεια διαδηλώσεων στα Τίρανα.
Το κατά πόσο τελικά εισακούστηκε η πρόταση του Soros ή όχι ακόμη και σήμερα δεν μπορεί να απαντηθεί με σιγουριά.Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο