Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Είναι μεγάλο όνειδος για τον Ελληνισμό - Διοργανώνονται τελετές για τη Γενοκτονία, με υπουργό Παιδείας τον αρνητή Νίκο Φίλη

του Σάββα Καλεντερίδη
Αποτελεί τραγική διαπίστωση σήψης και ανθελληνισμού του πολιτικού συστήματος, το γεγονός ότι ο Ελληνισμός καλείται να διοργανώσει επετειακές εκδηλώσεις μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, τη στιγμή που στις τάξεις της κυβέρνησης και μάλιστα στο πιο κρίσιμο επί του θέματος υπουργείο, αυτό της Παιδείας, βρίσκεται ως επικεφαλής ο Νίκος Φίλης, αρνητής της Γενοκτονίας και εξ αντικειμένου προπαγανδιστής και συνοδοιπόρος των κεμαλιστών και των ισλαμοφασιτών της Άγκυρας.

Το γεγονός δε ότι η κυβέρνηση και τα κόμματα που την στηρίζουν, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, συμμετέχουν στις εκδηλώσεις, αποτελεί εμπαιγμό των Ποντίων και ολόκληρου του Ελληνισμού, αφού από τη μια πλευρά παρέχουν στήριξη στον αρνητή Φίλη, κρατώντας τον στην κυβέρνηση, και από την άλλη μας εμπαίζουν, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις.
Είναι αυτό που λέμε, "και την πίτα σωστή και το σκύλο χορτάτο".
Κρίμα που οργανωμένος ποντιακός χώρος αλλά και η κοινωνία στο σύνολό της στάθηκε τόσο αδύναμη και δεν μπόρεσε να καταστήσει με την πίεση που έπρεπε να ασκήσει, αδύνατη την παρουσία του αρνητή Φίλη σε οποιοδήποτε κυβερνητικό σχήμα.
Όμως η μεγάλη ντροπή ανήκει σε άλλους.
Ντροπή στην κυβέρνηση.
Ντροπή στα κόμματα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Ντορπή στο πολιτικό σύστημα που ανέχεται τέτοια εθνικά εγκλήματα.
Ντροπή σας.

http://infognomonpolitics.blogspot.al/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο