Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες στην Χιμάρα

Τα παπαγαλάκια στην υπηρεσία του συστήματος

Τα τελευταία χρόνια στην Χιμάρα συντελείται ένα μεγάλο έγκλημα εις βάρος της περιουσίας των κατοίκων της περιοχής αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει δυναμικές μαζικές αντιδράσεις από τους κατοίκους διότι "οι άνθρωποι πίσω από την κάμερα" φροντίζουν να τους ηρεμούν και να διαψεύδουν τις ανησυχίες τους με ψέματα και διαστρεβλώσεις. Ποιοι είναι όμως "οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες";
Θυμηθείτε πόσο ήρεμα ήταν τα θύματα που εκτελούσαν δια αποκεφαλισμού οι τζιχαντιστές, κάθονταν ψύχραιμα στα γόνατα μπροστά οπό τον εκτελεστή τους παρόλο που επρόκειτο να αποκεφαλιστούν.
Άνθρωποι που κατάφεραν να γλιτώσουν από τα χέρια του ISIS ή που βρέθηκαν μπροστά από αυτές τις σκηνές, εξηγούσαν ότι πίσω από την κάμερα υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι μιλούσαν ήρεμα στα θύματα λέγοντας τους ότι η εκτέλεση δεν θα γίνει και ότι είναι μια σκηνή εκφοβισμού για να πληρωθούν τα λίτρα για την απελευθέρωση τους. Ακούγοντας λοιπόν τους ανθρώπους πίσω από την κάμερα, τα θύματα δεν αντιδρούσαν και συνεργάζονταν με τον εκτελεστή τους και όταν τελικά καταλάβαιναν τι πραγματικά θα συμβεί ήταν πλέον πολύ αργά για να αντιδράσουν.
Ποιοι είναι "οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες" στην Χιμάρα;
Αυτοί είναι άνθρωποι που δουλεύουν ανοικτά και φανερά για το σκοπό αυτό, τους συναντάμε καθημερινά να κάνουν την δουλειά αυτή και μας μεταφέρουν το μήνυμα τους αποτελεσματικά και μερικές φορές χωρίς καν να το καταλάβουμε.
- Κάποιοι είναι δημογέροντες σε χωριά της Χιμάρας και φροντίζουν να σκορπούν υποσχέσεις και διαψεύσεις για οτιδήποτε "ενοχλητικό" φτάνει στα αυτιά των συγχωριανών τους.
- Άλλοι εισχωρούν σε κάθε γκρουπ, σελίδα η ομάδα και αναδημοσιεύουν τα επιλεγμένα άρθρα, σχολιάζουν κάθε άλλη είδηση και αμφισβητούν πασιφανείς φωτογραφίες και "ενοχλητικό" υλικό.
- Άλλοι φορούν τον μανδύα του αφοσιωμένου χριστιανού ορθοδόξου που θέλει το καλό μας και μέσω της ιστοσελίδας τους μας παρουσιάζουν την "ωραία ανακαινιση" της εκκλησίας μας που έκαναν κάποιοι άλλοι.
- Άλλοι μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης που προβάλλεται ως έγκυρο και μεγάλο Πρακτορείο Ειδήσεων, φροντίζουν να φιλτράρουν τις ειδήσεις που πρέπει να μάθουμε ή να διαστρεβλώσουν τις "κακές και λάθος είδησης" που κυκλοφορούν.
Οι Χιμαραίοι τους ακούν και τους πιστεύουν γιατί είναι στην ανθρώπινη φύση να ελπίζουμε ότι το μαχαίρι στο λαιμό είναι ένα κακό όνειρο απ' το οποίο σύντομα θα ξυπνήσουν.
Και ενώ τα σπίτια κατεδαφίζονται, τα κτήματα καταπατούνται και οι τίτλοι ιδιοκτησίας ακυρώνονται, ο άνθρωποι είναι σε λήθαργο διότι "οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες" τους είπαν πως όλα αυτά στην πραγματικότητα δεν συμβαίνουν και ότι είναι ένα ψέματα. Στο μεταξύ όμως "ο εκτελεστής" κάνει την δουλειά του ανενόχλητος.
Ο ΕκσκαφέαςΣχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Αποκαλύπτουμε : Αίτημα στον ΟΗΕ για την εδαφική αποκατάσταση της Αλβανίας με Ελληνικά εδάφη, ετοιμάζει ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.

Το αίτημα αυτό προς ΟΗΕ και Διεθνείς Οργανισμούς έχουν ήδη υπογράψει όλοι οι βουλευτές που ¨ελέγχει ¨ ο Έντιι Ράμ , Αλβανοί βουλευτές των Σκοπίων, αλλά και του Μαυροβουνίου . 


Το αίτημα αυτό θα συνοδεύεται από χιλιάδες υπογραφές Αλβανών που θα δηλώνουν μόνιμη κατοικία ή τόπο εργασίας "Ελλάδα¨ και φυσικά από τους "Τσάμηδες" που υπογράφουν από τους πρώτους, ως "δεδιωγμένοι" από τις "αλύτρωτες" εστίες τους. 


Μην ξεχνάμε ότι , το 52% των αλλοδαπών ̟ που διαµένουν στην Ελλάδα έχουν Αλβανική υπηκοότητα. ( δεν θέλουμε να τους κάνουμε την ζωή δύσκολη ). 


Οι οπαδοί της ¨Μεγάλης Αλβανίας ¨ και του Αλβανικού Μεγαλοϊδεατισμού , με τις ευλογίες και την ενθάρρυνση του Αλβανού πρωθυπουργού ¨γυρίζουν¨ στα προς προσάρτηση "Αλβανικά εδάφη" και συλλέγουν χιλιάδες υπογραφές. 


Ξυπνήστε ! 
Το πρόβλημα που θα ανακύψει εξαιτίας της αδράνειά μας , κρίνεται εξαιρετικά σοβαρό , αφού , θα δημιουργήσει ¨προ ανάχωμα¨ υπέρ της Αλβανίας στο διεθνές δίκαιο με σκοπό να γίνει πεπ…

Αναμνήσεις από το άνοιγμα των εκκλησιών στη Β. Ήπειρο και η πρώτη ελεύθερη Ανάσταση το 1992

Ἡ Ἀλβανία κάτω ἀπό τήν ἐξουσία τοῦ κομμουνιστικοῦ κόμματος ὑπῆρξε τό μοναδικό συνταγματικά ἀθεϊστικό κράτος στόν κόσμο, κατά τήν περίοδο 1967-1990. Τήν περίοδο αὐτή ἀπαγορεύθηκε κάθε θρησκευτική ἱεροπραξία, καταστράφηκαν ἐκ θεμελίων οἱ περισσότεροι τόποι λατρείας, ἐνῶ ἀπεσχηματίστηκαν ὅλοι οἱ ἱερεῖς, καί πολλοί ἀπό αὐτούς ἐξορίστηκαν ἤ πέθαναν μαρτυρικά στίς φυλακές. Ἀπό τό 1976 ἐπίσης ἀπαγορεύθηκαν διά νόμου ὅλα τα χριστιανικά ὀνόματα. Ἡ ἀπαγόρευση αὐτή ἔπληξε ὅλους τούς ἀλβανούς πολίτες, ἀλλά ἰδιαίτερα τούς βορειοηπειρῶτες ἀδελφούς μας, γιά τούς ὁποίους ἡ ὀρθόδοξη πίστη ἦταν βασικό συστατικό τῆς ἐθνικῆς τους ἰδιοπροσωπίας. Βασική ἀρχή τοῦ Κόμματος Ἐργασίας τῆς Ἀλβανίας ἦταν: «Κύριος σκοπός τοῦ κράτους εἶναι ἡ παραγωγή. Ὅποιος δέν παράγει, ὅπως οἱ ἱερεῖς, δέν ἔχει θέση στή νέα μας κοινωνία». Ἔτσι μέχρι τό 1990 οἱ ἀδελφοί μας ἔμεναν ἀβάπτιστοι, ἀστεφάνωτοι, ἀλειτούργητοι, ἀκήδευτοι, (μέ ἐλάχιστες ἐξαιρέσεις ἱερέων πού μέ κίνδυνο τῆς ζωῆς τους τελούσανν κρυφά κάποια μυστήρια).          …