Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Kryetari i PBDNJ-së Vangjel Dule intervistë për Tema TV (Video) -11 Qershor 2016 - Εφ όλης της ύλης συνέντευξη του προέδρου του ΚΕΑΔ Β. Ντούλε στο ΤΕΜΑtv

Το Σάββατο 11 Ιουνίου το διαδικτυακό κανάλι ΤΕΜΑtv μετέδωσε συνέντευξη του προέδρου του ΚΕΑΔ Β. Ντούλε. Ο κ. Ντούλες ξεκαθάρισε τη θέση του ΚΕΑΔ σχετικά με όλα τα φλέγοντα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, ασκώντας παράλληλα σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Ράμα. Επίσης ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ αναφέρθηκε  και στην τελευταία επίσκεψη του έλληνα Υπεξ Κοτζιά στα Τίρανα, εκτιμώντας απαραίτητες τέτοιες επισκέψεις, επισημαίνοντας παράλληλα πως  αυτές θα πρέπει να έχουν περισσότερο περιεχόμενο. Ακόμα ο  κ. Ντούλες αναφέρθηκε και στα άλλα θέματα που απασχολούν την αλβανική εξωτερική πολιτική όπως  αυτό του εμπολέμου ή το θέμα της ΑΟΖ με την Αλβανία.
Παραθέτουμε ολόκληρο το βίντεο:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο