Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κρις Σπύρου για Ερντογάν: «Με ποιο δικαίωμα διορίζει ιερείς σε χριστιανικό ναό;»

Freepen.gr - Την στιγμή που ο τούρκος πρόεδρος Ερντογάν προκαλεί διορίζοντας ιμάμη στην Αγιά Σοφιά προωθώντας την εκ νέου μετατροπή της σε τζαμί κι ενώ προς ώρας δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ελληνική αντίδραση, ο Κρις Σπύρου κράτα όρθια της τιμή της Ελλάδας.

Ο πρώην κυβερνήτης της Πολιτείας του Νιου Χάμσαϊρ με το κόμμα των Δημοκρατικών και πρόεδρος της «Παγκόσμιας Ενορίας Αγίας Σοφίας» φέρεται αποφασισμένος να δώσει τη μάχη για την Αγιά Σοφιά:

«Θα προσβάλω την αυθαίρετη πράξη του Ερντογάν, με την οποία αποφάσισε ποιος και πως θα λειτουργήσει τον χριστιανικό ναό. Ενέργεια που βεβηλώνει και παραβιάζει την θρησκευτική μας κληρονομιά», δήλωσε ο πρόεδρος της «Παγκόσμιας Ενορίας Αγίας Σοφίας» 

Ακολουθεί η αναλυτική ανακοίνωση:

http://www.freepen.gr/2016/10/blog-post_8673.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο