Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέα πρόκληση τσάμιδων, το PDIU θέλει να ανοίξει γραφεία στο Δήμο Δρόπολης


To PDIU αναμένεται να ανοίξει γραφεία στην Δρόπολη, παρόλο που στην περιοχή διαβιεί η Εθνική Ελληνική Μειονότητα και είναι ένας Δήμος που κατοικείται αποκλειστικά από Έλληνες. Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος Ιντρίζι σε τηλεοπτική εκπομπή στο Ora News.

Ο Ιντρίζι μίλησε για το ρόλο του PDIU ως εθνικό κόμμα και στα πλαίσια της διεύρυνσης του θα ανοιχτούν γραφεία στον Δήμο Δρόπολης, καθώς και στον Δήμο Pustec, που υπάρχει Σλάβικη μειονότητα.Όσον αφορά την Δρόπολη δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τον πρόεδρο του παραρτήματος καθώς και το σημείο που θα βρίσκονται τα γραφεία.

Είναι προφανές πως δεν πρόκειται να ιδρυθούν ποτέ γραφεία του PDIU στην Δρόπολη, είναι άλλο ένα πυροτέχνημα του Ιντρίζι στα πλαίσια της συνεχιζόμενης έντασης που επιχειρεί να υπάρχει με την ελληνική πλευρά.
http://apenadi.blogspot.al/2016/10/nea-proklisi-tsamidwn-to-pdiu-thelei-na-anoiksei-grafeia-sto-dimo-dropolis.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο