Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Κ. Τασούλας: «Με τις πλάτες της Τουρκίας οι προκλήσεις των Τιράνων»

TASOYLAS KNEW
Με την προκλητικότητα της Τουρκίας συνέδεσε ο βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας την κλιμάκωση των Τιράνων που έχει ως επίκεντρο την περιοχή της Χιμάρας.
Σε δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» ο βουλευτής Ιωαννίνων σημείωσε ότι η κορύφωση των αλβανικών προκλήσεων στη Χειμάρρα, οι θρασύτατες όσο και ανιστόρητες δηλώσεις του Ράμα, η συνεχιζόμενη κωλυσιεργία στο θέμα των στρατιωτικών κοιμητηρίων στη Β.Ηπειρο, οι επικλήσεις του ανύπαρκτου «Τσάμικου» ζητήματος, όλα αυτά μαρτυρούν μία επιθετικότητα κατά της Ελλάδας που δεν πρέπει να υποτιμηθεί ή να αποδοθεί σε εσωτερικούς λόγους μόνο της Αλβανικής πολιτικής σκηνής.
Στα ζητήματα τα εθνικά η ΝΔ φέρεται εθνικά, σημείωσε ο κ. Τασούλας. Η Κυβέρνηση οφείλει, καθώς στο θέμα αυτό το εθνικό μέτωπο είναι αρραγές, να πολιτευθεί με τη μέγιστη δυνατή αποφασιστικότητα και να κάνει σαφές μιας δια παντός ότι η οικονομική κρίση στη χώρα μας δεν αφήνει περιθώρια για κρίση στα εθνικά ζητήματα, αλλά και ότι η συνέχιση παρόμοιων προκλήσεων θα μας βρει απόλυτα αντίθετους σε κάθε επιδίωξη της Αλβανίας για ευρωπαϊκή προσέγγιση. Μόνο με κορύφωση της δικής μας αποφασιστικότητας αντιμετωπίζεται η κορύφωση της αλβανικής προκλητικότητας και σε αυτό η Κυβέρνηση θα βρει τη Ν.Δ. συμπαραστάτη».
http://www.epiruspost.gr/reportaz/politics/41083-2016-11-02-15-12-51.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: