Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κ. Τασούλας: «Με τις πλάτες της Τουρκίας οι προκλήσεις των Τιράνων»

TASOYLAS KNEW
Με την προκλητικότητα της Τουρκίας συνέδεσε ο βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας την κλιμάκωση των Τιράνων που έχει ως επίκεντρο την περιοχή της Χιμάρας.
Σε δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» ο βουλευτής Ιωαννίνων σημείωσε ότι η κορύφωση των αλβανικών προκλήσεων στη Χειμάρρα, οι θρασύτατες όσο και ανιστόρητες δηλώσεις του Ράμα, η συνεχιζόμενη κωλυσιεργία στο θέμα των στρατιωτικών κοιμητηρίων στη Β.Ηπειρο, οι επικλήσεις του ανύπαρκτου «Τσάμικου» ζητήματος, όλα αυτά μαρτυρούν μία επιθετικότητα κατά της Ελλάδας που δεν πρέπει να υποτιμηθεί ή να αποδοθεί σε εσωτερικούς λόγους μόνο της Αλβανικής πολιτικής σκηνής.
Στα ζητήματα τα εθνικά η ΝΔ φέρεται εθνικά, σημείωσε ο κ. Τασούλας. Η Κυβέρνηση οφείλει, καθώς στο θέμα αυτό το εθνικό μέτωπο είναι αρραγές, να πολιτευθεί με τη μέγιστη δυνατή αποφασιστικότητα και να κάνει σαφές μιας δια παντός ότι η οικονομική κρίση στη χώρα μας δεν αφήνει περιθώρια για κρίση στα εθνικά ζητήματα, αλλά και ότι η συνέχιση παρόμοιων προκλήσεων θα μας βρει απόλυτα αντίθετους σε κάθε επιδίωξη της Αλβανίας για ευρωπαϊκή προσέγγιση. Μόνο με κορύφωση της δικής μας αποφασιστικότητας αντιμετωπίζεται η κορύφωση της αλβανικής προκλητικότητας και σε αυτό η Κυβέρνηση θα βρει τη Ν.Δ. συμπαραστάτη».
http://www.epiruspost.gr/reportaz/politics/41083-2016-11-02-15-12-51.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο