Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Αλβανία θα βοηθήσει το Κοσσυφοπέδιο να αποκτήσει στρατό
Η υπουργός  Άμυνας της Αλβανίας, Μιμή Κοδέλι, δήλωσε ότι θα υποστηρίξει τη Δύναμη Ασφαλείας του Κοσσυφοπεδίου, ώστε να γίνει στρατός.
Τις δηλώσεις αυτές έκανε η Κοδέλι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής  που πραγματοποίησε στις Δυνάμεις Ασφαλείας του Κοσσυφοπεδίου (FSK), όπου συναντήθηκε με τον υπουργό των Δυνάμεων αυτών του Κοσσυφοπεδίου, Χακί Ντεμόλι.Μετά τη συνάντηση με τον Ντεμόλι, η Κοδέλι δήλωσε ότι η Αλβανία θα υποστηρίξει το μετασχηματισμό των Δυνάμεων Ασφαλείας του Κοσσυφοεδίου,  σε τακτικό στρατό. « Δεν πρέπει να απουσιάζει η βοήθειά μας στην μετατροπή του FSK σε τακτικό στρατό του Κοσσυφοπεδίου», είπε.


Ο Ντεμόλι και η Κοδέλι συζήτησαν επίσης το θέμα της ευρω-ατλαντικής ενσωμάτωσης του Κοσσυφοπεδίου.--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίουπαραγωγήςhttp://www.echedoros-a.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο