Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μεγάλωσα στα χέρια Αλβανίδας δηλώνει ο Ερντογαν


Επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Αλβανίας Νισάνι μετά από πρόσκληση του Τούρκου ομολόγου του Ερντογαν.

Κατά την διάρκεια των κοινών δηλώσεων ο Ερντογαν μίλησε για τις στενές σχέσεις με την Αλβανία, καθώς και για την παιδική του ηλικία, η οποία έχει συνδεθεί με αλβανούς.

Ο πρόεδρος Ερντογαν δήλωσε πως στο μέρος που γεννήθηκε, οι πρώτοι του γείτονες ήταν Αλβανοί και πως στην ουσία μεγάλωσε στα χέρια μιας Αλβανίδας μητέρας. Δήλωσε χαρακτηριστικά πως ήταν μια καταπληκτική οικογένεια και πως τους ευχαριστεί για την φροντίδα που του πρόσφεραν ως παιδί.

Ο Ερντογαν αναφέρθηκε επίσης στο ποσό των τουρκικών επενδύσεων στην Αλβανία, το οποίο ανέρχεται στα 3 δις ευρώ και υποσχέθηκε πως θα τα αυξήσει.

Μεγάλωσα στα χέρια Αλβανίδας δηλώνει ο Ερντογαν

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο