Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες προσκεκλημένος στην ορκωμοσία του Donald Trump

 

Ο πρόεδρος του κόμματος ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες, που εκπροσωπεί την Ελληνική Μειονότητα στο αλβανικό κοινοβούλιο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες βρίσκεται στην λίστα των προσκεκλημένων για την ορκωμοσία του νέου πλανητάρχη.
Την ίδια στιγμή ο κυβερνητικός εταίρος του Ράμα και πρόεδρος του κόμματος LSI, Ilir Meta, σύμφωνα με αλβανικά δημοσιεύματα, ψάχνει διακαώς τρόπο να παρευρεθεί στην ορκωμοσία του Trump έχοντας ξοδέψει για τον σκοπό αυτό υπέρογκα ποσά.
Ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, δεν έχει προκληθεί στην ορκωμοσία του νέου πλανητάρχη και αυτό δύσκολα μπορεί να αλλάξει όσες προσπάθειες κι αν κάνει ο ίδιος για να παρευρεθεί. Ο Ράμα ως ταγμένος στρατιώτης του George Soros, πήρε ανοιχτά θέση προεκλογικά υπέρ της Χίλαρι Κλίντον και σε συνέντευξή του στο CNN είχε δηλώσει «Θεός φυλάξοι αν βγεί ο Trump»
O Donald Trump θα δώσει τον προεδρικό όρκο στις 20 Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο