Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κοπή Βασιλόπιτας και Γιορτή Τριών Ιεραρχών στο Σχολείο Όμηρος" για το 2017


 

 Στις 30 Ιανουαρίου, ημέρα της εορτής των Tριών Ιεραρχών πραγματοποιήθηκε η τελετή κοπής της Βασιλόπιτας του σχολείου Όμηρος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Κορυτσά κ. Αλαμάνος Γεώργιος, ο Συντονιστής Εκπαίδευσης της Ελλάδας στην Αλβανία κ. Σωτηρούδας Βασίλειος. Την κοπή έκανε ο Διευθυντής του Σχολείου παρουσία των εκπαιδευτικών και
το φλουρί 'έπεσε' στην κ. Μάλε Μαρία.
Πριν από την κοπή της βασιλόπιτας κάποιοι μαθητές του σχολείου, με τους εκπαιδευτικούς τους διοργάνωσαν εκδήλωση για την Γιορτή των Τριών Ιεραρχών δηλαδή την Εορτή των Γραμμάτων. Οι μαθητές ευχαρίστησαν τους εκπαιδευτικούς τους με διάφορες ζωγραφιές αφιερωμένες σ' εκείνους.   
Με πληροφορίες από 
http://dim-elekp-omhros.europe.sch.gr/


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο