Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το ΜΕΓΚΑ καλεί σε «Συμμαχία Ελλήνων» το ΚΕΑΔ για τις επικείμενες εκλογές στην Αλβανία

 


Η Εθνική Ελληνική Μειονότητα θα καταφέρει πολλά περισσότερα από ότι κατάφερε μέχρι σήμερα εάν στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές στην Αλβανία οι πολιτικές δυνάμεις της κατεβούν ενωμένες σε κοινή συμμαχία, στην “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ”, αυτό δήλωσε από το βήμα του συνεδρίου του ΜΕΓΚΑ ο πρόεδρος του κόμματος κ. Χρήστος Κίτσιος.
Από το βήμα του συνεδρίου του ΜΕΓΚΑ ο πρόεδρος του κόμματος Χρήστος Κίτσιος απηύθυνε για ακόμη μια φορά κάλεσμα ενότητας προς τον πρόεδρο του ΚΕΑΔ Βαγγέλη Ντούλε για την κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές ενωμένοι σε μια Ελληνική Συμμαχία απέναντι στον καλπάζων αλβανικό εθνικισμό.
“Με τις περιουσίες των μέλλων της Εθνικής Ελληνική Μειονότητας έχει γίνει ένα πραγματικό μακελειό με τις αποφάσεις των δικαστηρίων αλλά και με τις ατέλειωτες ολιγωρίες για την επίλυση του περιουσιακού ζητήματος της Μειονότητας και για τον λόγο αυτό θα ζητήσουμε την συνδρομή εμπειρογνωμόνων από τον Διεθνή Παράγοντα για την επανεξέταση αυτών των αποφάσεων. Πιστεύουμε πως θα έχουμε μια στρατηγική συνεργασία με όλες εκείνες τις δυνάμεις που δεσμεύονται να να επιλύσουν τα προβλήματα που προανέφερα. Έχουμε απευθύνει κάλεσμα συνεργασίας και στο ΚΕΑΔ, και εννοείται πως κάθε είδους συνεργασία θα γίνει με γνώμονα την επίλυση αυτών των προβλημάτων και όχι για την ανακύκλωση συγκεκριμένων προσώπων στην πολιτική” δήλωσε ο κ. Κίτσιος.
Ο κ. Χρήστος Κίτσιος θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον με μοναδικό αντίπαλο τον έτερο υποψήφιο κ. Δημήτρη Κώτσια. Για πρώτη φορά στα αλβανικά και βορειοηπειρωτικά δεδομένα οι εκλογές θα διεξαχθούν με δημοκρατικές διαδικασίες τόσο στην Βόρειο Ήπειρο όσο και στην Ελλάδα ούτως ώστε να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή.
http://chaonia.com/ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο