Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρωθυπουργός Αλβανίας: «Είμαι σε γεύμα με τον Ερντογάν» - Kryeministri shqiptar Edi Rama në drekë me "diktatorin" Erdogan

Έφαγαν μαζί Ράμα-Ερντογάν και έκλεισαν «μπίζνες» στα Βαλκάνια 

Σε γεύμα με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου ο ελληνικής καταγωγής γενίτσαρος πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα.
 Ο Έντι Ράμα, έγραψε στο Facebook ότι βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη (μετά από την επίσκεψή του στο Κοσσυφοπέδιο) και ότι είναι με Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, για το έργο του αεροδρομίου της πόλης Αυλώνα.

Στην ανάρτησή του ο Ράμα πληροφόρησε ότι κατά τη διάρκεια αυτού του γεύματος συζήτησε για τις αλβανικές αεροπορικές γραμμές και άλλες στρατηγικές επενδύσεις. Μπίζνες στα Βαλκάνια.
Υποθέτουμε ότι θα ήταν ξεμέθυστος αυτή τη φορά ο Έντι Ράμα, διότι ο Ταγίπ Ερντογάν ως χαλίφης δεν τα «σηκώνει» τα αλκοολίκια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο