Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΩΣΤΑΡΙ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑΡΙΤΙΣΣΑΣ


Ανακαλύφθηκαν οι ιερόσυλοι οι οποίοι το Φεβρουάριο -για ακόμα μια φορά- βεβήλωσαν και έκλεψαν το παγκάρι με τα χρήματα των πιστών της Ιεράς Μονής της Παναγίας στο Κώσταρι!

Θλίψη και οργή για τους -εδώ και χρόνια- άθλιους βέβηλους της Ιεράς Μονής της Παναγίας στο Κώσταρι!
Θλίψη και οργή για τους κλέφτες των εισφορών των πιστών! 

Θα σας έλεγα "Ντροπή σας, σας βλέπει ο Θεός", αλλά η έννοια της ντροπής προϋποθέτει να έχεις Πίστη, Φόβο Θεού, Χριστιανικές Αρχές, Φιλότιμο, Αξιοπρέπεια... Εθνική Συνείδηση, όπου όπως αποδεικνύεται, δεν είχατε ποτέ! 

Περισσότερες λεπτομέριες για αυτή την μαύρη, ντροπιαστική και αντιχριστιανική ιστορία, όπως και για τους πρωταγωνιστές αυτής της συμμορίας, οι οποίοι εδώ και χρόνια, παράνομα και ενάντια στους Ιερούς Κανόνες της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας είχαν "αυτοανακηρυχθεί" ως οι δήθεν "προστάτες" της Ιεράς Μονής και την είχαν θέσει υπό την κατοχή τους, με σκοπό να την καταληστεύουν, θα δημοσιεύσουμε τις επόμενες μέρες!

Υ.Γ. 1)
Αθεόφοβοι, κάτω τα ξερά σας από το Σπίτι της Παναγίας!
Η Μονή είναι το Σπίτι της και Σπίτι της θα μένει! 

Υ.Γ. 2).
Βλέπετε: 
Η αλήθεια αργεί να αποδειχθεί άλλα αποδεικνύεται πάντα! 

"Το άδικον ουκ ευλογείται".
(Η αδικία δεν ευλογείται ούτε από τον Θεό, ούτε από τους ανθρώπους)


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο