Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δήλωση του Γενικού Προέδρου της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ για την επίσκεψη Ράμα στο Αλύκο του Δήμου Φοινικαίων

Λεωνίδας Παππάς: «Οι πρακτικές Χότζα που προσπαθεί να επαναφέρει ο Ράμα, καταδικάστηκαν σε θάνατο από τους Αλυκιώτες την 12η Δεκεμβρίου του 1990»

«Ο περιφερόμενος θίασος του πρωθυπουργού της Αλβανίας, επέλεξε σήμερα για την παράσταση της σειράς, το χωριό Αλύκο του Δήμου Φοινίκης.
Ένα έγγραφο, μία άδεια για την έναρξη της διαδικασίας νομιμοποίησης «αυθαιρέτου», δηλαδή των σπιτιών που έχτισαν στα κτήματα τους με τους κόπους μιας ζωής, παρουσιάστηκε λες και τους τα έχτισε και τους τα χάρισε ο ίδιος Ως συνήθως, απευθύνθηκε με ειρωνεία στους πολίτες, μη διστάζοντας να προσβάλει ακόμα και κληρικούς.
Καμία αναφορά για το γεγονός ότι το αλβανικό κράτος επαναφέρει ως ιδιοκτήτες νεοαγάδες στα χωριά μας, καμία αναφορά για τον εμπαιγμό με το Νόμο Μειονοτήτων που ψήφισε μόλις πριν από 10 μέρες.
Οι Αλυκιώτες, τιμώντας την παράδοση και την ιστορία του χωριού τους φρόντισαν να του πουν με τον τρόπο τους πως με την ανθελληνική πολιτική που ακολουθεί δεν είναι ευπρόσδεκτος στον τόπο τους, σε μια πλατεία σύμβολο της ελευθερίας και του ελληνισμού που φέρει μάλιστα το όνομα της Κύπρου.
Οι υπάλληλοι του Έντι Ράμα στην κεντρική και τοπική εξουσία, φρόντισαν να σβήσουν τα συνθήματα των Αλυκιωτών, εμπόδισαν τον Αλέξανδρο Ζιούλη και άλλους συμπατριώτες μας για να ακουστεί η φωνή τους, δε θα μπορέσουν όμως να σβήσουν τη δίψα αυτού του λαού για να ζει με αξιοπρέπεια στη γη των προγόνων τους.
Η πρακτικές του Χότζα που προσπαθεί να επαναφέρει ο Έντι Ράμα και οι ακόλουθοι του, καταδικάστηκαν σε θάνατο από τους Αλυκιώτες την 12η Δεκεμβρίου του 1990 σε αυτή την πλατεία και δεν μπορούν να αναστηθούν με τη Rilindja του Έντι Ράμα».
Λεωνίδας Παππάς
Γενικός Πρόεδρος ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο