Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εκδήλωση ΟΜΟΝΟΙΑ-ΚΕΑΔ στη Θεσσαλονίκη


Σε μια όμορφη βραδιά, Σάββατο 1 Απριλίου 2017, που διοργάνωσε η Δημοκρατική Ένωση Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας ΟΜΟΝΟΙΑ και το Κόμμα Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων παράρτημα Θεσσαλονίκης συναντήθηκαν στελέχη και φίλοι της Δ.Ε.Ε.Ε.Μ. ΟΜΟΝΟΙΑ-Κ.Ε.Α.Δ.
Στην συνάντηση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Κ.Ε.Α.Δ. Βαγγέλης Ντούλες ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Ε.Μ ΟΜΟΝΟΙΑ Λεωνίδας Παπάς, καθώς επίσης και ο υποψήφιος με το Κ.Ε.Α.Δ. στην περιφέρεια της Κορυτσάς, Γρηγόρης Καραμέλος. Επιπροσθέτως, την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σάββας Αναστασιάδης- υπεύθυνος του τομέα Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων–Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης και μέλη της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης.
Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Ε.Μ ΟΜΟΝΟΙΑ –Κ.Ε.Α.Δ. παράρτημα Θεσσαλονίκης, Αγγελική Φίλου, επισημαίνοντας την μεγάλη ευκαιρία που δίνεται με τις εκλογές του Ιούνη στους Βορειοηπειρώτες -και όχι μόνο- για να διεκδικήσουν από το Αλβανικό κράτος τις πολύτιμες και αδιαπραγμάτευτες αξίες, των ανθρώπινων δικαιωμάτων, του κράτους δικαίου, των θρησκευτικών ελευθεριών, και του Ευρωπαϊκού οράματος. Αξίες για τις οποίες δίνει σκληρές μάχες η Δ.Ε.Ε.Ε.Μ. ΟΜΟΝΟΙΑ και το Κ.Ε.Α.Δ.
Τόσο ο Βαγγέλης Ντούλες όσο και ο Λεωνίδας Παπάς εξήραν τις προσπάθειες αλλά και το έργο της Προέδρου του παραρτήματος, Αγγελικής Φίλου. Επιπλέον, ζήτησαν από τους παρευρισκόμενους την υποστήριξη των υποψηφίων του Κ.Ε.Α.Δ. και του Γρηγόρη Καραμέλο κηρύσσοντας την έναρξη του προεκλογικού αγώνα, από την πόλη της Θεσσαλονίκης. Ο κος Καραμέλος ευχαρίστησε με την σειρά του τα στελέχη και μέλη του παραρτήματος Θεσσαλονίκης, τονίζοντας ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη νίκη των πολύτιμων και αδιαπραγμάτευτων αξιών του Κ.Ε.Α.Δ.
Τέλος, οι πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί παράγοντες επεσήμαναν την κρισιμότητα των στιγμών για την Βορειοηπειρωτική ομογένεια, την ιδιαίτερα μεγάλη σημασίας προσπάθεια που καταβάλλεται στο παράρτημα της Δ.Ε.Ε.Ε.Μ ΟΜΟΝΟΙΑ-Κ.Ε.Α.Δ για την οργάνωση των Βορειοηπειρωτών στην πόλη της Θεσσαλονίκης καθώς επίσης και την αμέριστη συμπαράστασή τους στα αιτήματα του παραρτήματος.

Σχόλια

  1. Από πότε ΟΜΟΝΟΙΑ (ενιαία οργάνωση βορειοηπειρωτών) και ΚΕΑΔ (κόμμα) ταυτίζονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο