Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ντούλες συναντήσεις με πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες στην Θεσσαλονίκη

Φωτογραφία του χρήστη PBDNJ Selanik-ΚΕΑΔ Θεσσαλονίκη.Κατά την διάρκεια της επισκέψεώς του στην πόλη της Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 1 Απριλίου 2017, ο Πρόεδρος του Κόμματος Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Βαγγέλης Ντούλε, είχε συναντήσεις με πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες. Ο Πρόεδρος του Κ.Ε.Α.Δ. μαζί με την Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Ε.Μ ΟΜΟΝΟΙΑ - Κ.Ε.Α.Δ παράρτημα Θεσσαλονίκης, Αγγελική Φίλου, και άλλα στελέχη (Σπύρο Γιανάκη και Χρήστο Καλτσά) είχαν συναντήσεις με την Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά, τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας- υπεύθυνο του τομέα της Ν.Δ. για τον Απόδημο Ελληνισμό- Σάββα Αναστασιάδη, τον πρώην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και νυν Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.
Πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί παράγοντες της Ελλάδος, για ακόμη μια φορά, εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό
Φωτογραφία του χρήστη PBDNJ Selanik-ΚΕΑΔ Θεσσαλονίκη.
 
Φωτογραφία του χρήστη PBDNJ Selanik-ΚΕΑΔ Θεσσαλονίκη.
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο