Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Με μεγάλο σεβασμό για το έργο των διαχειριστών της σελίδας "ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΚΟΡΥΤΣΑΣ"Το παρακάτω σχόλια ήρθε ως μήνυμα στην ιστοσελίδα μας. Έχοντας ως χρέος να γίνουμε ένα βήμα όπου ο καθένας μπορεί να εκφράσει ελεύθερα την γνώμη του για τα θέματα που αφορούν την κοινότητα μας την δημοσιεύουμε. Ευχαριστούμε τον συντάκτη.
……………..
Με μεγάλο σεβασμό για το έργο των διαχειριστών της σελίδας "ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΚΟΡΥΤΣΑΣ"  κάνω το παρακάτω σχόλιο ...
Ο ελληνισμός δεν χάνεται όπως δεν χάθηκε ποτέ! Εξάλλου όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν ουκ ο λίγες φορές σκάνδαλα των μελών της Ομόνοιας (2010 βίζες ομογενών , 2012 κατηγορίες για κλοπή ρεύματος  και πολλά άλλα ).Αλίμονο αν πολιτικές κινήσεις ή σκάνδαλα είναι καθοριστικής σημασίας για την ύπαρξη του ελληνισμού στην Κορυτσά και στη Βόρειο  Ήπειρο! Ο ελληνικός πολιτισμός και πληθυσμός απλά θα πρέπει να οργανωθεί περισσότερο και να συμμετάσχει ενεργά στις εκλογές αρχικά εκπροσώπων μιας οργάνωσης που να την εκπροσωπεί δίκαια!!! Να υπάρχει ενημέρωση πολιτών για τις εκλογές που γίνονται στην Ομόνοια Κορυτσάς . Και όχι εικονικές (δεν υπήρξε ενημέρωση για τις φετινές εκλογές των μελών )  οικογενειοκρατικες (γαμπρός της Ερμιόνης πρώην προέδρου Ομόνοιας ...γραμματέας ) . Πριν της εκλογές της Ομόνοιας έψαχνα να ασχοληθώ με την Ομόνοια αλλά είναι τόσο " κλειστή " συντεχνία που ούτε το αίτημα φιλίας μου στο φβ δεν έχουν αποδεχθεί, πόσο μάλλον την ενασχόληση μου που θέλησα να προσφέρω ..αγανάκτηση προφανώς έχει δημιουργηθεί τόσο σε μένει όσο και στους ομογενείς της Κορυτσάς για αυτό και δεν ψηφίζουν εκπρόσωπο της Ομόνοιας. Ποτέ όμως ο ελληνισμός δεν μπορεί να αφανιστεί. Ποτέ δεν θα πάψουμε να είμαστε ομογενείς και να αγαπάμε την Κορυτσάς.. έστω και το βήμα απ την σελίδα σας , η οποία δεν ελέγχεται αρκεί να κρίνει και να τονίζει τα κακώς κείμενα που γίνονται εις βάρος της μειονότητας  και μάλιστα χρησιμοποιώντας την!!!
Συνεπώς η επιλογή Του Ντουλε δεν θα πρέπει να σταματήσει το έργο σας αλλά περισσότερο από ποτέ να είμαστε επικριτικοί.
Φωτογραφία του Pelasgos Koritsas.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο