Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο αρχιψεύταρος Ράμα ισχυρίζεται ότι είχε «μυστική συνάντηση» με τον Τραμπ στο ΝΑΤΟ!

Σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, όπου συμμετείχε μάλλον ως διακοσμητικός διότι η Αλβανία δεν διαθέτει στρατό, ούτε πολεμική αεροπορία, ούτε τανκς, παρά μια ένοπλη δύναμη μόλις 8.000 άνδρες (οι Αλβανοί μπήκαν στη Wikipedia και «ανέβασαν» τον αριθμό του στρατού τους σε 30.000 μετά τα «κραξίματα» του TRIBUNE, τόσο απατεώνες), ισχυρίστηκε λοιπόν ότι συνάντησε τον Ντόναλντ Τραμπ και συνομίλησε μαζί του.
Βεβαίως σε αυτούς τους ισχυρισμούς του Ράμα δεν υπάρχει καμία απολύτως απόδειξη, ούτε μια «κλεφτή» φωτογραφία, που σίγουρα θα υπήρχε εάν ο Ράμα είχε όντως πλησιάσει τον Τραμπ έστω για ένα «γεια».
 Ο αρχιψεύταρος Ράμα ισχυρίζεται ότι είχε «μυστική συνάντηση» με τον Τραμπ στο ΝΑΤΟ!
Ο Ράμα έγραψε στο Facebook ότι «αντάλλαξα χειραψία και είχα φιλική συζήτηση με τον Πρόεδρο Τραμπ».
Βεβαίως επειδή δεν το είδε κανείς να συμβαίνει, ορισμένες φιλοκυβερνητικές αλβανικές εφημερίδες έγραψαν ότι υπήρξε συνάντηση χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων (πόσο βολικό), στην οποία συζητήθηκε η καταπολέμηση της τρομοκρατίας, η μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη και ο ρόλος της στρατηγικής συμμαχίας ΗΠΑ – Αλβανία.
Όλα αυτά τα έκανε ο Ράμα με τον Τραμπ και δεν τους είδε κανείς! Τρομερό.
Ο Ράμα, όπως γράφει η εφημερίδα TEMA, ανάρτησε στην ιστοσελίδα του φωτογραφίες από τη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, από τις οποίες όμως, απουσίαζε φωτογραφία με χειραψία του με τον Πρόεδρο Τραμπ.
Μα ποια χειραψία; Μόνο χειραψία; Εδώ ο Ράμα ισχυρίζεται ότι έλυσε το βαλκανικό, το τζιχαντιστικό και ανέδειξε το άτακτο ασκέρι του σε -τουλάχιστον- δύναμη ασφάλειας και ειρήνης. Τέτοιος γελωτοποιός και ακόμα μεγαλύτερος.
Βεβαίως όλα τα «λεφτά» ήταν το τρολάρισμα του Σαλί Μπερίσα, ο οποίος έγραψε ότι στην είσοδο του χώρου της Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, στον Ράμα απαγόρευσαν την είσοδο λόγω ακατάλληλης ενδυμασίας και ζήτησαν ταυτότητα. Κλάμα!…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο