Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Μετωπική επίθεση Μπάσα κατά του τσάμικου κόμματος: Καλύτερα την ψήϕο ρίξτε τη στο Μαύρο Δρίνο να την ϕάνε τα ψάρια, παρά να ψηϕίσετε PDIU

Από την πόλη Επισκοπή της Βορειοανατολικός Αλβανίας, όπου βρέθηκε σήμερα παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του Δημοκρατικού Κόμματος ενόψει των εκλογών της 25ης Μαρτίου, ο ηγέτης της ενωμένης Αλβανικής Αντιπολίτευσης, Λιουλεζίμ Μπάσα άστραψε και βρόντηξε και εναντίον του τσάμικου κόμματος PDIU καταγγέλλοντας τις ύπουλες μεθοδεύσεις του για την υϕαρπαγή των ψήϕων σε μια περιοχή που δεν υπάρχει  πόδι τσάμη.
Κατηγορώντας το τσάμικο μόρϕωμα και καλώντας τους ψηϕοϕόρους της περιοχής να μην δώσουν καμιά ψήϕο στο PDIU, o Μπάσα επιτέθηκε επισήμως για πρώτη ϕορά δριμύτατα και επεσήμανε σε υψηλούς τόνους: «Έτσι θα συνεχίσετε, θα πιστεύετε σε κόμματα που έχουν ως ένα και μοναδικό στόχο, να απογυμνώσουν τους Αλβανούς, να είναι συμμέτοχα στο ταψί, διότι για πλατϕόρμα δεν γίνεται λόγος ούτε για το LSI ούτε για το PDIU. Καμιά ψήϕο για τις βδέλλες. Καμιά ψήϕο για το PDIU που μπήκε με το κεϕάλι στο πιθάρι με τουρσί. Να το ξέρουν καλά όσοι σας πιστεύουν ότι είναι καλύτερα τις ψήϕους σας να τις ρίξετε στο Μαύρο Δρίνο παρά να τους δώσετε σ’ αυτούς. Τουλάχιστον στο Μαύρο Δρίνο θα την ϕάει κανένα μικρό ψάρι, ενώ εδώ ο διάβολος θα την ϕάει αυτή την ψήϕο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: