Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τσάμηδων προκλήσεις… Ο «πρωθυπουργός» τους αναγγέλλει επισκέψεις στην Ήπειρο για καταγραφή της «γενοκτονίας»

HAGH TSAM
Περίεργες και άκρως ανησυχητικές είναι οι τελευταίες κινήσεις στις οποίες προχωρούν οι Τσάμηδες, μέσω των οργανώσεων που δραστηριοποιούνται κυρίως στην Ευρώπη και του λόμπι που έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν.
Πρωτεργάτης αυτών φέρεται ο Festim Lato, ο αυτοαποκαλούμενος «πρωθυπουργός» της Τσαμουριάς, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Ευρώπη και είναι ο ίδιος που κίνησε τις διαδικασίες για την προσφυγή στο Δικαστήριο της Χάγης.
Αυτή την φορά, οι Τσάμηδες προσέφυγαν στον Οργανισμό μη εκπροσωπούμενων λαών και εθνών, έγιναν δεκτοί και φαίνεται ότι απέκτησαν έναν ακόμη σύμμαχο, στην προπαγάνδα την οποία εντείνουν τα τελευταία χρόνια.
Ο συγκεκριμένος Οργανισμός, είναι στην ουσία μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση η οποία στην παρούσα φάση αποτέλεσε ένα ακόμη καταφύγιο για τους Τσάμηδες, καθώς έγιναν επίσημο μέλος και πλέον σχεδιάζουν νέες προσφυγές και ζητούν εξεταστική επιτροπή για τα «εγκλήματα των Ελλήνων».
Από τον «πρωθυπουργό» των Τσάμηδων, η εξέλιξη παρουσιάζεται ως μία μεγάλη νίκη στον αγώνα τους.
Όμως το πιο ανησυχητικό, που θα πρέπει να σημάνει συναγερμό στις ελληνικές αρχές είναι ότι ετοιμάζουν πλήρη καταγραφή των «εγκλημάτων» με επιτόπιες επισκέψεις ειδικής επιτροπής στην Ήπειρο!!!
Μάλιστα βάζουν στο ίδιο κάδρο και τους Αρβανίτες που ζουν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Όπως αναφέρουν η καταγραφή ολοκληρώθηκε στις Αλβανικές περιοχές της Τσαμουριάς και άμεσα θα ακολουθήσει η Ήπειρος, ώστε να τεκμηριωθεί η γενοκτονία!!!
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρωτεργάτες της κίνησης αυτής, θα χρησιμοποιήσουν σε πρώτη φάση, στοχευμένα μετανάστες από την γείτονα χώρα που εργάζονται στην Ήπειρο, όπως έπραξαν και παλιότερα για τα γυρίσματα διαφόρων τηλεοπτικών εκπομπών με ακραίο, προπαγανδιστικό περιεχόμενο!
Συνάμα όμως, έγκυρες πηγές, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο μιας καλοστημένης προβοκάτσιας, ώστε να πάρουν αυτό ακριβώς που θέλουν... Ως εκ τούτου οι ελληνικές αρχές οφείλουν να βρίσκονται σε υψηλή ετοιμότητα.
Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος Οργανισμός, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προχωρά σε διάφορες ενέργειες, διαθέτοντας πρόθυμους στο ευρωκοινοβούλιο αλλά και σε άλλα διεθνή φόρα, ώστε να προωθεί ζητήματα των «εθνών και λαών» που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί.
Σημειώνεται ότι πρόσφατα, υπό τον «πρωθυπουργό» έκαναν πορεία έξω από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, όπου κρατούσαν πανό του «Απελευθερωτικού Στρατού Τσαμουριάς»!!!
Η υπόθεση των Τσάμηδων, η οποία μέχρι πριν μερικά χρόνια, μπορεί να έδειχνε γραφική και ήταν σίγουρα ακίνδυνη, σήμερα έχει πάρει άλλη τροπή και μετατρέπεται σε ένα σοβαρό πρόβλημα, με δεδομένη την έκρηξη του εθνικισμού στην Αλβανία αλλά και τις λεπτές ισορροπίες στα Δυτικά Βαλκάνια.
http://www.epiruspost.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Αποκαλύπτουμε : Αίτημα στον ΟΗΕ για την εδαφική αποκατάσταση της Αλβανίας με Ελληνικά εδάφη, ετοιμάζει ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.

Το αίτημα αυτό προς ΟΗΕ και Διεθνείς Οργανισμούς έχουν ήδη υπογράψει όλοι οι βουλευτές που ¨ελέγχει ¨ ο Έντιι Ράμ , Αλβανοί βουλευτές των Σκοπίων, αλλά και του Μαυροβουνίου . 


Το αίτημα αυτό θα συνοδεύεται από χιλιάδες υπογραφές Αλβανών που θα δηλώνουν μόνιμη κατοικία ή τόπο εργασίας "Ελλάδα¨ και φυσικά από τους "Τσάμηδες" που υπογράφουν από τους πρώτους, ως "δεδιωγμένοι" από τις "αλύτρωτες" εστίες τους. 


Μην ξεχνάμε ότι , το 52% των αλλοδαπών ̟ που διαµένουν στην Ελλάδα έχουν Αλβανική υπηκοότητα. ( δεν θέλουμε να τους κάνουμε την ζωή δύσκολη ). 


Οι οπαδοί της ¨Μεγάλης Αλβανίας ¨ και του Αλβανικού Μεγαλοϊδεατισμού , με τις ευλογίες και την ενθάρρυνση του Αλβανού πρωθυπουργού ¨γυρίζουν¨ στα προς προσάρτηση "Αλβανικά εδάφη" και συλλέγουν χιλιάδες υπογραφές. 


Ξυπνήστε ! 
Το πρόβλημα που θα ανακύψει εξαιτίας της αδράνειά μας , κρίνεται εξαιρετικά σοβαρό , αφού , θα δημιουργήσει ¨προ ανάχωμα¨ υπέρ της Αλβανίας στο διεθνές δίκαιο με σκοπό να γίνει πεπ…

Αναμνήσεις από το άνοιγμα των εκκλησιών στη Β. Ήπειρο και η πρώτη ελεύθερη Ανάσταση το 1992

Ἡ Ἀλβανία κάτω ἀπό τήν ἐξουσία τοῦ κομμουνιστικοῦ κόμματος ὑπῆρξε τό μοναδικό συνταγματικά ἀθεϊστικό κράτος στόν κόσμο, κατά τήν περίοδο 1967-1990. Τήν περίοδο αὐτή ἀπαγορεύθηκε κάθε θρησκευτική ἱεροπραξία, καταστράφηκαν ἐκ θεμελίων οἱ περισσότεροι τόποι λατρείας, ἐνῶ ἀπεσχηματίστηκαν ὅλοι οἱ ἱερεῖς, καί πολλοί ἀπό αὐτούς ἐξορίστηκαν ἤ πέθαναν μαρτυρικά στίς φυλακές. Ἀπό τό 1976 ἐπίσης ἀπαγορεύθηκαν διά νόμου ὅλα τα χριστιανικά ὀνόματα. Ἡ ἀπαγόρευση αὐτή ἔπληξε ὅλους τούς ἀλβανούς πολίτες, ἀλλά ἰδιαίτερα τούς βορειοηπειρῶτες ἀδελφούς μας, γιά τούς ὁποίους ἡ ὀρθόδοξη πίστη ἦταν βασικό συστατικό τῆς ἐθνικῆς τους ἰδιοπροσωπίας. Βασική ἀρχή τοῦ Κόμματος Ἐργασίας τῆς Ἀλβανίας ἦταν: «Κύριος σκοπός τοῦ κράτους εἶναι ἡ παραγωγή. Ὅποιος δέν παράγει, ὅπως οἱ ἱερεῖς, δέν ἔχει θέση στή νέα μας κοινωνία». Ἔτσι μέχρι τό 1990 οἱ ἀδελφοί μας ἔμεναν ἀβάπτιστοι, ἀστεφάνωτοι, ἀλειτούργητοι, ἀκήδευτοι, (μέ ἐλάχιστες ἐξαιρέσεις ἱερέων πού μέ κίνδυνο τῆς ζωῆς τους τελούσανν κρυφά κάποια μυστήρια).          …