Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επίθεση της "ΤΕΜΑ" στην ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ


Επίθεση εξαπολύει η φιλοκυβερνητική εφημερίδα "ΤΕΜΑ" στην ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ, χαρακτηρίζοντας την ως "αποσταθεροποιητική" δύναμη στη Χιμάρα


«Η ΟΜΟΝΟΙΑ εξακολουθεί να ταράζει την Χιμάρα – Οι παράνομες διαδηλώσεις έχουν γίνει της μόδας», γράφει προκλητικά η εφημερίδα.

«Χθες στην Χιμάρα πραγματοποιήθηκε εκ νέου μια αποτυχημένη προσπάθεια από την πλευρά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την αποσταθεροποίηση της πόλης», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα

Για την εφημερίδα, φυσικά, δεν υπάρχει καμία καταπάτηση και υφαρπαγή περιουσιών, αλλά μόνο κάποιοι κάτοικοι που διαμαρτύρονται επειδή «θίγονται από τις επεμβάσεις στον πεζόδρομο ή σε άλλους δρόμους της πόλης», οι οποίοι σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα είναι σε υποβαθμισμένη κατάσταση.

Η εφημερίδα κατηγορεί την ΟΜΟΝΟΙΑ ότι επιδιώκει να κάνει πολιτική πάνω σε ερείπια, πάνω από το αστικό χάος που υπάρχει στη Χιμάρα κάθε τουριστική περίοδο.

«Ένα χάος το οποίο έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σε ξένους και Αλβανούς τουρίστες, οι οποίοι βρίσκουν όλα τα καλά στη Χιμάρας, αλλά εξ αιτίας της κατάστασης των τελευταίων ημερών έχει μετατραπεί σε σκηνικό τουρισμού τρόμου. Παρόλα αυτά η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αυτή που υποκινεί τις συγκρούσεις διαδηλώνοντας έξω από το Δημαρχείο Χιμάρας, χωρίς την άδεια της Αστυνομίας, παραβιάζοντας κατά αυτόν τον τρόπο τον νόμο».

«Δεν γνωρίζουμε», σημειώνει το άρθρο, «τι θα γινόταν στην Ελλάδα, από όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ παίρνει το παράδειγμα, ή καλύτερα την έμπνευση, αν γίνονταν εισβολή στα γραφεία του Δήμου μιας ελληνικής πόλης. Αυτό το πράγμα που κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ στη Χιμάρα, θα πρέπει να τελειώσει οριστικά. Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν ότι θέλουν στη Χιμάρα».

Βεβαίως δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει η συγκεκριμένη εφημερίδα. Η λάσπη εναντίων της οργάνωσης των Ελλήνων της Αλβανίας είναι σε τακτική βάση.
http://apenadi.blogspot.al/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Αποκαλύπτουμε : Αίτημα στον ΟΗΕ για την εδαφική αποκατάσταση της Αλβανίας με Ελληνικά εδάφη, ετοιμάζει ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.

Το αίτημα αυτό προς ΟΗΕ και Διεθνείς Οργανισμούς έχουν ήδη υπογράψει όλοι οι βουλευτές που ¨ελέγχει ¨ ο Έντιι Ράμ , Αλβανοί βουλευτές των Σκοπίων, αλλά και του Μαυροβουνίου . 


Το αίτημα αυτό θα συνοδεύεται από χιλιάδες υπογραφές Αλβανών που θα δηλώνουν μόνιμη κατοικία ή τόπο εργασίας "Ελλάδα¨ και φυσικά από τους "Τσάμηδες" που υπογράφουν από τους πρώτους, ως "δεδιωγμένοι" από τις "αλύτρωτες" εστίες τους. 


Μην ξεχνάμε ότι , το 52% των αλλοδαπών ̟ που διαµένουν στην Ελλάδα έχουν Αλβανική υπηκοότητα. ( δεν θέλουμε να τους κάνουμε την ζωή δύσκολη ). 


Οι οπαδοί της ¨Μεγάλης Αλβανίας ¨ και του Αλβανικού Μεγαλοϊδεατισμού , με τις ευλογίες και την ενθάρρυνση του Αλβανού πρωθυπουργού ¨γυρίζουν¨ στα προς προσάρτηση "Αλβανικά εδάφη" και συλλέγουν χιλιάδες υπογραφές. 


Ξυπνήστε ! 
Το πρόβλημα που θα ανακύψει εξαιτίας της αδράνειά μας , κρίνεται εξαιρετικά σοβαρό , αφού , θα δημιουργήσει ¨προ ανάχωμα¨ υπέρ της Αλβανίας στο διεθνές δίκαιο με σκοπό να γίνει πεπ…

Αναμνήσεις από το άνοιγμα των εκκλησιών στη Β. Ήπειρο και η πρώτη ελεύθερη Ανάσταση το 1992

Ἡ Ἀλβανία κάτω ἀπό τήν ἐξουσία τοῦ κομμουνιστικοῦ κόμματος ὑπῆρξε τό μοναδικό συνταγματικά ἀθεϊστικό κράτος στόν κόσμο, κατά τήν περίοδο 1967-1990. Τήν περίοδο αὐτή ἀπαγορεύθηκε κάθε θρησκευτική ἱεροπραξία, καταστράφηκαν ἐκ θεμελίων οἱ περισσότεροι τόποι λατρείας, ἐνῶ ἀπεσχηματίστηκαν ὅλοι οἱ ἱερεῖς, καί πολλοί ἀπό αὐτούς ἐξορίστηκαν ἤ πέθαναν μαρτυρικά στίς φυλακές. Ἀπό τό 1976 ἐπίσης ἀπαγορεύθηκαν διά νόμου ὅλα τα χριστιανικά ὀνόματα. Ἡ ἀπαγόρευση αὐτή ἔπληξε ὅλους τούς ἀλβανούς πολίτες, ἀλλά ἰδιαίτερα τούς βορειοηπειρῶτες ἀδελφούς μας, γιά τούς ὁποίους ἡ ὀρθόδοξη πίστη ἦταν βασικό συστατικό τῆς ἐθνικῆς τους ἰδιοπροσωπίας. Βασική ἀρχή τοῦ Κόμματος Ἐργασίας τῆς Ἀλβανίας ἦταν: «Κύριος σκοπός τοῦ κράτους εἶναι ἡ παραγωγή. Ὅποιος δέν παράγει, ὅπως οἱ ἱερεῖς, δέν ἔχει θέση στή νέα μας κοινωνία». Ἔτσι μέχρι τό 1990 οἱ ἀδελφοί μας ἔμεναν ἀβάπτιστοι, ἀστεφάνωτοι, ἀλειτούργητοι, ἀκήδευτοι, (μέ ἐλάχιστες ἐξαιρέσεις ἱερέων πού μέ κίνδυνο τῆς ζωῆς τους τελούσανν κρυφά κάποια μυστήρια).          …