Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γεύμα εργασίας Μπουσάτι – Κoτζιά στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Ντιτμίρ Μπουσάτι συναντήθηκε με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Κοτζιά. Και οι δύο υπουργοί βρίσκονται στην Νέα Υόρκη στα πλαίσια των εργασιών Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών. Ο ίδιος ο Μπουσάτι ανέβασε μια φωτογραφία στο δικό του προφίλ στο Twitter, μεταφέροντας παράλληλα και το μήνυμα της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. "Μια καλή ευκαιρία για την επόμενη συνάντηση. Στο διάλλειμα των εργασιών του ΟΗΕ με τον φίλο και συνάδελφο Νίκο Κοτζιά συζητώντας ορισμένα θέματα κοινής συνεργασίας", γράφει ο Μπουσάτι στο δικό του προφίλ στο Twitter.
Good chance for a follow-up mtg. in the margins of #UNGA72 w/ my friend & colleague @NikosKotzias on several issues on bilateral cooperation pic.twitter.com/VRO0G76xni
— Ditmir Bushati (@ditmirbushati) September 20, 2017
Ο Έλληνας ομόλογός του δεν είναι και τόσο ενθουσιώδης. Στο προφίλ του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter δημοσιεύεται η φωτογραφία των δύο Υπουργών με μια κλασική λεζάντα: Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος. Κοτζιάς σε γεύμα εργασίας με τον υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας Ditmir Bushati στην Νέα Υόρκη.
FM @NikosKotzias' working luncheon w/ #Albania FM Ditmir Bushati in N. York / Γεύμα εργασίας ΥΠΕΞ Ν. Κοτζιά με YΠΕΞ Αλβανίας D. Bushati pic.twitter.com/ydIypRPuWb
— Υπουργείο Εξωτερικών (@GreeceMFA) September 20, 2017
http://www.lapsi.al/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο