Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τρομερές αποκαλύψεις στην Αλβανία για τον μαφιόζο Έντι Ράμα, που δικαίως ξεφτίλισε σήμερα ο έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Τις απίστευτα μαφιόζικες μεθόδους καταπάτησης και εκμετάλλευσης των περιουσιών των Ελλήνων της Χειμάρρας κατήγγειλε σε εκπομπή της Αλβανικής τηλεόρασης ο πρόεδρος του Κόμματος Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Βαγγέλης Ντουλές, λόγοντας χαρακτηριστικά ότι τη μαφία των καταπατήσεων καθοδηγεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα.
Ενώ ταυτόχρονα το θέμα πήγε στην ευρωβουλή. υποχρεώνοντας την Κομισιόν να αναλάβει δράση και να απειλήσει με κυρώσεις την Αλβανία στην που συνεχίσει με την ίδια τακτική.
Όπως είπε στην αλβανική τηλεόραση ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντουλές, ο άνθρωπος που ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα όρισε επικεφαλής  της επιτροπής τίτλων ιδιοκτησίας και πάταξης της διαφθοράς, ο βουλευτής Αλκ. Χουσένι, καταπατούσε και εκμεταλλευόταν παραθαλάσσια φιλέτα που ανήκαν σε Έλληνες στους Δριμάδες τς Χειμάρρας: «Ο ΑΛκ. Χουσένι εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης γης με επιφάνεια 11.000 τετραγωνικών μέτρων σε περιφραγμένη έκταση».
Ο άνθρωπος που κίνησε τη διαδικασία ακύρωσης των τίτλων ιδιοκτησίας για 123 ελληνικές οικογένειες από τις Δριμάδες, πλούτισε με τις καταπατήσεις με βάση τα σχέδια της δήθεν ανάπτυξης.
Στο ρεπορτάζ του ΑΝΤΕΝΝΑ δείτε πώς ο εν λόγω άνθρωπος του Έντι Ράμα καταπατούσε τις ελληνικές περιουσίες.
https://olympia.gr/ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Αποκαλύπτουμε : Αίτημα στον ΟΗΕ για την εδαφική αποκατάσταση της Αλβανίας με Ελληνικά εδάφη, ετοιμάζει ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.

Το αίτημα αυτό προς ΟΗΕ και Διεθνείς Οργανισμούς έχουν ήδη υπογράψει όλοι οι βουλευτές που ¨ελέγχει ¨ ο Έντιι Ράμ , Αλβανοί βουλευτές των Σκοπίων, αλλά και του Μαυροβουνίου . 


Το αίτημα αυτό θα συνοδεύεται από χιλιάδες υπογραφές Αλβανών που θα δηλώνουν μόνιμη κατοικία ή τόπο εργασίας "Ελλάδα¨ και φυσικά από τους "Τσάμηδες" που υπογράφουν από τους πρώτους, ως "δεδιωγμένοι" από τις "αλύτρωτες" εστίες τους. 


Μην ξεχνάμε ότι , το 52% των αλλοδαπών ̟ που διαµένουν στην Ελλάδα έχουν Αλβανική υπηκοότητα. ( δεν θέλουμε να τους κάνουμε την ζωή δύσκολη ). 


Οι οπαδοί της ¨Μεγάλης Αλβανίας ¨ και του Αλβανικού Μεγαλοϊδεατισμού , με τις ευλογίες και την ενθάρρυνση του Αλβανού πρωθυπουργού ¨γυρίζουν¨ στα προς προσάρτηση "Αλβανικά εδάφη" και συλλέγουν χιλιάδες υπογραφές. 


Ξυπνήστε ! 
Το πρόβλημα που θα ανακύψει εξαιτίας της αδράνειά μας , κρίνεται εξαιρετικά σοβαρό , αφού , θα δημιουργήσει ¨προ ανάχωμα¨ υπέρ της Αλβανίας στο διεθνές δίκαιο με σκοπό να γίνει πεπ…

Αναμνήσεις από το άνοιγμα των εκκλησιών στη Β. Ήπειρο και η πρώτη ελεύθερη Ανάσταση το 1992

Ἡ Ἀλβανία κάτω ἀπό τήν ἐξουσία τοῦ κομμουνιστικοῦ κόμματος ὑπῆρξε τό μοναδικό συνταγματικά ἀθεϊστικό κράτος στόν κόσμο, κατά τήν περίοδο 1967-1990. Τήν περίοδο αὐτή ἀπαγορεύθηκε κάθε θρησκευτική ἱεροπραξία, καταστράφηκαν ἐκ θεμελίων οἱ περισσότεροι τόποι λατρείας, ἐνῶ ἀπεσχηματίστηκαν ὅλοι οἱ ἱερεῖς, καί πολλοί ἀπό αὐτούς ἐξορίστηκαν ἤ πέθαναν μαρτυρικά στίς φυλακές. Ἀπό τό 1976 ἐπίσης ἀπαγορεύθηκαν διά νόμου ὅλα τα χριστιανικά ὀνόματα. Ἡ ἀπαγόρευση αὐτή ἔπληξε ὅλους τούς ἀλβανούς πολίτες, ἀλλά ἰδιαίτερα τούς βορειοηπειρῶτες ἀδελφούς μας, γιά τούς ὁποίους ἡ ὀρθόδοξη πίστη ἦταν βασικό συστατικό τῆς ἐθνικῆς τους ἰδιοπροσωπίας. Βασική ἀρχή τοῦ Κόμματος Ἐργασίας τῆς Ἀλβανίας ἦταν: «Κύριος σκοπός τοῦ κράτους εἶναι ἡ παραγωγή. Ὅποιος δέν παράγει, ὅπως οἱ ἱερεῖς, δέν ἔχει θέση στή νέα μας κοινωνία». Ἔτσι μέχρι τό 1990 οἱ ἀδελφοί μας ἔμεναν ἀβάπτιστοι, ἀστεφάνωτοι, ἀλειτούργητοι, ἀκήδευτοι, (μέ ἐλάχιστες ἐξαιρέσεις ἱερέων πού μέ κίνδυνο τῆς ζωῆς τους τελούσανν κρυφά κάποια μυστήρια).          …