Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τρομερές αποκαλύψεις στην Αλβανία για τον μαφιόζο Έντι Ράμα, που δικαίως ξεφτίλισε σήμερα ο έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Τις απίστευτα μαφιόζικες μεθόδους καταπάτησης και εκμετάλλευσης των περιουσιών των Ελλήνων της Χειμάρρας κατήγγειλε σε εκπομπή της Αλβανικής τηλεόρασης ο πρόεδρος του Κόμματος Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Βαγγέλης Ντουλές, λόγοντας χαρακτηριστικά ότι τη μαφία των καταπατήσεων καθοδηγεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα.
Ενώ ταυτόχρονα το θέμα πήγε στην ευρωβουλή. υποχρεώνοντας την Κομισιόν να αναλάβει δράση και να απειλήσει με κυρώσεις την Αλβανία στην που συνεχίσει με την ίδια τακτική.
Όπως είπε στην αλβανική τηλεόραση ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντουλές, ο άνθρωπος που ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα όρισε επικεφαλής  της επιτροπής τίτλων ιδιοκτησίας και πάταξης της διαφθοράς, ο βουλευτής Αλκ. Χουσένι, καταπατούσε και εκμεταλλευόταν παραθαλάσσια φιλέτα που ανήκαν σε Έλληνες στους Δριμάδες τς Χειμάρρας: «Ο ΑΛκ. Χουσένι εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης γης με επιφάνεια 11.000 τετραγωνικών μέτρων σε περιφραγμένη έκταση».
Ο άνθρωπος που κίνησε τη διαδικασία ακύρωσης των τίτλων ιδιοκτησίας για 123 ελληνικές οικογένειες από τις Δριμάδες, πλούτισε με τις καταπατήσεις με βάση τα σχέδια της δήθεν ανάπτυξης.
Στο ρεπορτάζ του ΑΝΤΕΝΝΑ δείτε πώς ο εν λόγω άνθρωπος του Έντι Ράμα καταπατούσε τις ελληνικές περιουσίες.
https://olympia.gr/ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία.

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις . Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ηπειρώτες Ευεργέτες της Τουρκοκρατίας και Ελληνοκρατίας

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί «φουρνιές» Αλβανών από Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο